mandag den 11. maj 2009

Behovsindfrielse

Tony Robbins taler om seks grundlæggende menneskelige behov:

Og det er ganske sikkert rigtigt, at mennesket som art har fælles dybereliggende værdier, men der er også, om jeg så må sige, grupperinger der har deres helt egen måde at nå derhen på...

En sådan gruppering kunne være os yngre singlefyre, som jeg hermed gør mig til talsmand for.


En fordel ved vores slags er, at vi kan få dækket alle vores behov et sted - modsat andre interessegrupper, der må shoppe rundt og hente lidt her og der...

Du har sikkert gættet, at vi tager udgangspunkt i Gudebilledet øverst i indlægget...  • Kærlighed og nærvær- Se på billedet ovenover! Hvis det ikke er kærlighed og nærvær, forstår jeg slet ikke begreberne. Hvis du ikke vil give mig 100% ret, er du sandsynligvis enten kvinde i bisexualitetsbenægtelsesfasen, dreng der stadig bor hjemme hos din mor, eller blind, hvilket betyder, at den der læser op for dig sikkert er helt med på idéen. Læg mærke til at jeg ikke talte om homoseksuelle mænd, da selv disse vil kunne se hvad jeg taler om.
  • En følelse af betydningsfuldhed- Denne her er let. Vis mig den mand, der ikke ville føle sig betydningsfuld ved at gå ved siden af den bagdel, og jeg skal vise dig en mand i spændetrøje... Er han ikke i den, er det kun et spørgsmål om tid, før han er iført en pæn skjorte med lange ærmer, der er blevet bundet på ryggen.
  • Tryghed, sikkerhed og forudsigelighed- 3 ting på en gang, henleder vores tanker på et Kinderæg. Når jeg lå hver aften og puttede mig ind til hendes perfekt skabte popo, ville jeg føle mig tryg og sikker - Forudsigeligheden ville ligge i tårerne i mine øjne, hver gang jeg fik øje på hendes velformede bagdel.
  • Afveksling, uforudsigelighed og spænding- Afveksling.. Jeg ville se på den oppe fra, nede fra, fra siden og... ja der ville ikke mangle afveksling herfra... Uforudsigelighed... Jeg ville have så svært ved at tro, at jeg var så nær noget så perfekt, at jeg konstant ville gnide mine øjne og nive min arm. Det ville føles usikkert og dermed også spændende, som er det næste punkt på programmet.
  • Læring og personlig udvikling- Der ligger stor visdom gemt de mærkeligste steder, og jeg er sikker på at jeg nok kunne finde en masse lærdom her, som jeg så kunne udvikle mig personligt efter...
  • At gøre en forskel og bidrage til noget større (familie, samfund, verden etc.)- Lad mig se engang... Hvad nu hvis jeg, mest for at bidrage til noget større, sørgede for at den altid var i topform. Noget med at smørre den ind i cremer, massere den når jeg... Ja ja, altsammen bare for at gøre en forskel, lissom ik´?

Jeg er ellers ikke så meget for universielle sandheder, men at den booty er i verdensklasse kan ingen vist argumentere imod - og hvorfor skulle de dog også det..

Nå klokken er mange og jeg vil gå i seng og drømme om.... jep, du gættede det;-)

Alan

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start