mandag den 8. november 2010

Sprængt potentialeramme


I et afsnit af Bertelsens uaktuelle nyheder blev det belyst, at programmet "Nyheder på tegnsprog" havde ca. 50.000 seere hver uge.

Med kun godt 4000 døve danskere dækker ordet succes slet ikke i denne sammenhæng, der med 12 gange så mange seere, som ellers kunne have interesse i dette program, er intet mindre end et mirakel.


Cosmo´s blog sendte sin bedste skribent i marken, for at finde ud af hvilke andre minoritetsgrupper, der kunne bruge et lille skub på vejen.


  • Squaredansere. I en af reklamerne med naturisterne for TDC, danser Claus og Britta squaredance, eller linedance.. tomato - potato, iført ingenting bortset fra en rød prik og et pistolbælte. Mon ikke, at TDC også har valgt at latterliggøre den hobby, da det sikkert støder færrest muligt? Vi her på bloggen er så fortrøstningsfulde, at vi regner med at danskerne har en anelse mere stil end at falde for den slags cowboyfolkedans, men selvom det er langt ude, eller måske derfor, indstiller vi dem hermed til boostaminority prisen.
  • Enhedslistevælgere. At enhedslisten er ikke er Dansk politik´s største stemmesluger kommer vel ikke bag på de fleste. Partiet som er listet under bogstavet Ø, har ingen formand men ledes kollektivt.... ud af folketinget. Som en lille bonusinfo kan nævnes, at Enhedslisten har som erklæret princip ved afstemninger og forlig, at man stemmer for enhver forbedring og imod enhver forringelse - hvilket lyder som et helt sort statement i mine ører, og den slags er nok ikke med til at hverve medlemmer i den raske del af befolkningen.

  • Curlingspillere. For 10 år siden var der stort set ingen danskere der vidste, at vi havde et curlinglandshold. Det er der så vendt op og ned på nu hvor vi er klar over, at der er voksne mennesker der farer rundt på en skøjtebane og kaster med sten, imens de skriger og fejer med koste. Nu ved vi det, og tja det gør så sikkert slet ingen forskel - jeg tror ihvertfald ikke at de forskellige klubber har lukket fuldstændigt for tilmeldingerne... endnu.
  • Sidney Lee lookalikes. Man kan sige meget om den gode Sidney Lee, men der er meget få mennesker, der vil gå så langt i deres jagt på berømmelse, at de vil gå til yderlighederne i deres valg af tøj(mangel på)stil, og det gør denne gruppe til en af de minoriteter, der godt kunne bruge lidt støtte.
  • Leasy reklame fans. Der er støttegrupper for stort set alt inde på Facebook, men skulle der være en sinke der måtte have startet en "We love Leasy" gruppe op, er jeg sikker på at den kunne trænge til et boost - det burde ihvertfald være de færreste der er vilde med overpriser... også selvom ham Peter ikke går før lortet virker.
  • Nytilkomne Brøndby supportere. Fodboldfans er nogle underlige størrelser, men det er dog de færreste der får lyst til at blive fan af en klub, der er på konstant nedtur. På den anden side, har vi jo set at Brøndby´s gæve drenge kan lide at komme af med deres aggressioner ved at slås, og det er jo de færreste der bliver aggressive af at vinde.

  • Michael Bjørnson copycats. Smørtenoren Michael Bjørnson blev i første omgang kendt for, sammen med sin daværende kone, at synge tåkrummende musicalsange i et talentshow på landsdækkende tv. Men vi skal længere ind... for efterføgende lavede han så mange pinligheder på privatsiden, at han fik Frederik Fetterlein til ligefrem at se cool ud, hvilket vel må give en eller anden form for respekt - dog sikkert ikke nok til, at der skulle være nogen der får lyst til at gøre ham kunsten efter.

Der er folk der går deres egne veje, og heldigvis for det - ellers ville verden sikkert blive et kedeligt sted af være.

Så lad os endelig hylde de skæve eksistenser, der ikke er bange for at skille sig ud - det er nemlig når vi ser dem, at vi andre grå mus glæder os over at være røvkedelige, for når alt kommer til alt, er det måske slet ikk´så ringe endda.

Cosmo

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start