lørdag den 4. december 2010

Parforholdsspas

Ok, så jeg er ikke topmotiveret til at skrive indlæg for øjeblikket... Derfor slog jeg en smut forbi BT´s "kun for kvinder" sektion, da artiklerne på denne side altid får mig til at trække på smilebåndet.

Her faldt jeg over denne lille guide udi at få mere sjov ind i parforholdet..

Der er åbenbart hårdt brug for kærestestandup i de danske stuer, så lad os komme igang med at se på hvordan vi bliver parforholdskomikeksperter..Få et sjovere parforhold.
Du behøver ikke tage på kro-weekend iført nyt undertøj for at dyrke parforholdet. Romantikken kan også findes i hverdagen. Parterapeut og forfatter Martin Østergaard giver herunder seks billige råd til at få liv i parforholdet. Kroweekend iført nyt undertøj... WTF?? Forøvrigt sjovt, at de har valgt en parterapeut/ (udtales slash) forfatter, der giver billige råd. Vi er mere interesserede i de dyre råd, når nu vi kan læse guiden ganske gratis - det er enten meget ærligt, eller virkelig dårlig markedsføring, når der på forhånd meldes ud, at den følgende guide er fuld af discountråd.
 • Giv små gaver.
  Det er især vigtigt for kvinder. Manden behøver ikke bruge en masse penge på dyr parfume eller eksklusive natkjoler. Det er nok, hvis han kommer hjem med en pakke vatrondeller og en flaske bodyshampoo på tilbud fra Matas. Små hverdagsting til under 70 kr. er fint. Det viser, at han har tænkt på hende. Omvendt bliver mænd også glade, hvis kvinden kommer hjem med den USB-ledning, som han har manglet længe. Det er tanken der tæller, når talen falder på gaver - men så igen... jo større gave... jo større tanke. Jeg er forøvrigt lidt nysgerrig over hvor grænsen på de 70 kr. stammer fra - det kommer hurtigt til at minde om en pakkekalender, og det tror jeg hurtigt at de fleste kvinder står af på. Desuden er tidens kvinder vel ikke så "into" natkjoler, hvis der skal ofres mere end de famøse syvti spir i gaveregi, men ser nok hellere en I pad, eller en taske med initialerne LV.
 • Fem ferier om året.
  Det har man brug for i et travlt parforhold. Vi danskere er fantastisk dygtige til at gå på arbejde, men det går ud over parforholdet, hvis man arbejder hele tiden. Ferierne behøver ikke koste ret meget. Lån et sommerhus eller bliv hjemme. Det handler bare om at være forhindret i at gøre det, man plejer. Jeg kan lide overskriften fem ferier om året, og når ret skal være ret, så virker dette punkt faktisk meget fornuftigt.
 • Bed om en halv times taletid.
  Find tre emner, som du har svært ved at tale med din kæreste om. Aftal derefter et tidspunkt, hvor I sætter jer ned sammen, og hvor du taler uden at blive afbrudt. Pointen er at komme ud med noget af alt det, man ikke får sagt i hverdagen. Tre emner som vi har svært med at tale med kæresten om siger du? Hmm.. Vi kunne starte med at tage den ældgamle venindetrekantsproblematik op, glide elegant videre til idéen om at hun burde få en lille makeover, bestående af røvballefedtsugning, sillikonepatter - plus det løse, for at slutte af med din afmeldelse af fremtidige familiesammenkomster - Du bliver dog sikkert nødt til indimellem at minde hende om, at hun ikke må afbryde dig
 • Giv komplimenter.
  Komplimenter er den mest effektive måde at styrke parforholdet på og øge din partners selvværd. Sig til din kæreste 'Du er sådan en lækker mand. Jeg er vild med dig'. Vi er ofte ikke så gode til komplimenter, fordi det kræver, at man selv har selvværdet i orden, og det er der ikke så mange, der har. Samtidig handler vores kultur meget om at kristisere. Vi er ikke gode til at takke for, at der er mad på bordet, eller at vi har en dejlig kæreste. Som det kan læses imellem (eller faktisk på selve) linjerne, henvender dette punkt sig mest til kvinder, det betyder så ikke at vi mænd ikke kan kigge over skuldrene og komme med lidt konstruktiv feedback.. Som f.eks, at vi ikke behøver komplimenter med henblik for at forøge vores selvværd, hvis blot vi får blæst raketten af på en daglig basis - og her skal vi så nok huske at være gavmild med komplimenterne.
 • Hold om hinanden i sengen.
  Nærheden er ofte det sidste, man husker i en travl hverdag fyldt med madpakker og vasketøj. Aftal derfor tidligt på dagen, at i aften skal man ligge i ske og holde om hinanden. Øvelsen behøver ikke afsluttes med sex. Jeg er vild med nærhedsøvelser i et kærlighedsforhold. I det hele taget lyder det som en god idé at have faste aftaler, når man kommer hjem fra en stressende arbejdsdag... Så bliver det så dejligt afslappende at komme hjem.
 • Planlæg sex.
  Lav en aftale om, at onsdag har I sex, når børnene sover. Inden da skal I sende 25 sms’er til hinanden og give 25 kærlige berøringer i løbet af dagen. Så er hele dagen i romantikkens tegn, uden man behøver tage på kro-weekend. Lad os lige se engang.. En fast aftale om sex en fast ugedag lyder virkeligt ophidsende, og tanken om at skulle holde tal på sms´er og kærlige berøringer, gør det bestemt ikke mindre frækt. Man kunne også have en fast "spontanitetsdag", lad mig være den første til at foreslå torsdagen, og en "ingenaftaledag", det kunne være tirsdag, hvor I aftaler ingen aftaler at have... lige bortset fra aftalen om, ingen aftaler at have...

Ja ja, det er let at være smart på andres bekostning, og jeg indrømmer da gerne at dette indlæg er letkøbt - hvilket ikke vil overraske faste læsere, da dette er en rød tråd for de godt 180 forrige blogindlæg...

Nå, jeg er ude herfra.... jeg har en fast aftale med en færdigret fra Netto, krydret med lidt netporno - Så bliver det ikke meget sjovere alene;-)

Cosmo

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start