mandag den 17. januar 2011

Meget og godtLidt men godt... Hvad er det for et ordsprog? Ja ja, jeg forstår meningen, men er det for meget forlangt at bede om begge dele?
Selvfølgelig ikke... Vi vil have kvalitet og vi vil have det i rå mængder.

Men hvordan kan det dog lade sig gøre Hr. Cosmo spørger du...

Tja, sæt dig godt til rette og lad os sammen kigge på de muligheder der er for at få mere af det gode... Og drop forøvrigt bare den formelle tone;-)  • Sex. Sjovt nok ofte første punkt i denne blog´s små guides. Det er så også her, hvor vi mænd, hvis vi skal være helt ærlige, godt kunne forfalde til en quickie, så vi kan falde hurtigt i søvn bagefter. Den slags falder dog sjældent i god jord hos det modsatte køn og så ender vi med at blive dømt ude efter "one minute man" reglen. Her må du derfor ofre dig lidt for, på den lange bane, at få så meget sex som muligt. Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at du ikke behøver at køre marathonprogrammet af på hende hver gang, faktisk er det noget de fleste kvinder står af på i længden. Her vil et mix nok være at foretrække og som den dovne mand du er, finder du sikkert også hurtigt ud af hvilke knapper der skal trykkes på, for at du hurtigst muligt kan komme til at trykke på de knapper du holder af - nemlig fjernbetjeningens.

  • Søvn. Selv ikke kvinder kan, så vidt vides, multitaske imens de sover, men der er andre måder at få mere søvn på. Omgiv dig f.eks. med ignorante, selvfede mennesker, der ikke opdager når du tager en morfar i deres selskab, da de har travlt med at nyde sig selv, eller find dig et job som nattevagt og drop runderingen.

  • Mad. Jeg rejser ofte og LA bliver jeg mere og mere vild med for hver gang jeg lægger min vej forbi. Tæt på LAX (lufthavnen) i Inglewood, et forholdsvis fattigt kvarter nær downtown, ligger der en burgerbar, som reklamerer med et familietilbud bestående af 4 store burgere, 4 store fritter og 4 store Cokes for kun 10$. Det er dæleme meget mad for en flad halvtredser, og selvom jeg ikke har benyttet mig af tilbuddet, har jeg en idé om at kvaliteten ikke er, lad os bare sige, helt i top. Jep, kald mig bare en fordomsfuld djævel.... Her er vi så ovre i at maden stinker, men at der tilgengæld er bastante mængder af den - værsgo´at spis! Vil du have meget af det gode, må du derfor enten til lommerne eller blive kreativ. Det ligger ligefor at finde nogle af de bedre buffetrestauranter og så fylde i hovedet, men det er en så oplagt idé, at det ville være plat at skrive - nu gjorde jeg det så alligevel, og det kommer vel bag på de færreste. Har du kæreste og rygrad på én og samme tid, det ene udelukker ikke det andet, kan du træne dig i en fantastisk form og så bare vente på, at hun begynder at lave masser af god mad, og købe lækker chokolade til dig. Her benytter hun sig af Hans og Grethe finten, der går ud på at holde på dig, ved hjælp af en effektiv fedekur. Sørg for hele tiden at ligge på kanten, da hun muligvis stopper hvis hun når sit mål.

  • Underholdning. Denne her er let... Der er masser af underholdende elementer derude - nogle af dem mere frivillige end andre. Tag f.eks. en tur på Bakken (Hvorfor tage til Lunden og få på munden, når man kan tage på Bakken og gi´ på frakken), sæt dig på en bænk, og se den ene gøglertype efter den anden spadsere forbi - det er underholdende, sjovt og fremfor alt leveres varen i rå mængder. Du kan også tage en tur til et af de sociale kvarterer i Brøndby eller Amager, og ose rundt i Netto. Her kan du smuglytte til lavkulturssamtaler, der brillierer med fravær af intelligens på alle planer, og det er en oplevelse du ikke må snyde dig selv for. Underholdning er, som alt andet, hvad du gør det til og med det i mente, er det bare at se sig om efter det næste gratis show.

  • Kærlighed. Det siges, at man ikke kan købe sig til kærlighed - dog kan man med de rette midler købe sig til noget der minder om det til forveksling. Er du ikke i besiddelse af penge nok til at købe dig en thaikvinde, eller importere en russisk Olga, er et kæledyr måske en mulighed. Her er der groft set kun hunde og katte der kan opfylde dit ønske, med mindre at du har mulighed for at have delfiner. En kat er et sats, da de små djævle har personlighed og stolthed nok til ikke bare at elske dig, blot fordi du indimellem kaster lidt mad i skålen og skifter deres bakke en gang om måneden. En hund derimod vil elske dig ubetinget, og ikke være fornærmet hvis du kommer sent hjem efter en værtshustur med drengene.

  • Rejser. Jeg har citeret H.C. Andersens rejse/leve citat så mange gange, at jeg ikke orker det endnu engang. Du kan som andre lide at rejse, men som de fleste har du ikke råd til mere end en tur til Costa Brava i lavsæsonen hver 2. år. Du har selvfølgelig muligheden for næsten gratis at opdage charmen i de små danske byer, men for at være ærlig... hvem gider det? Her kan du så tage en tur på Christiania, købe en omgang "Magic mushroms", og gå på opdagelse i dit, forhåbentligt ikke skøbelige, sind - god rejse og husk at tanker er toldfrie!

  • Kvalitetstid. Kvalitetstid er et forholdsvis nyt begreb, der ofte bruges af forældre med et hektisk liv, og den dertil hørende dårlige samvittighed i forbindelse med (det manglende) samvær med deres børn. Kvalitetstid er derfor det tidsrum, hvor forældrene prøver at give deres kære små udelt opmærksomhed. Når børnene bliver større, bliver deres definition af kvalitetstid ofte, at det er den tid hvor forældrene holder sig ude af deres værelser, og når de bliver teenagere.. bare helt ude af deres liv. Men kvalitetstid er mere end det, faktisk ser jeg begrebet kvalitetstid brugt i ovenstående sammenhæng som en personlig falliterklæring. Med fare for at lyde som klovnen med det påmalede smil, er kvalitetstid noget helt andet end netop det. Und dig selv en lækker kage på et konditori, besøg en god ven, tag dig en snak med månen, eller smut en tur forbi Damhussøen med lidt gammelt brød til fuglene. Nyd livet! Det er naturligvis ikke en forpligtelse - når alt kommer til alt, har du nemlig kun én af den slags i livet, nemlig at stemple ud når tiden kommer!

  • Ekskoner. Denne her er lidt omvendt, da de fleste mænd sikkert vil mene, at jo mindre kontakt de har med deres ekskone - des bedre. Derfor kan vi vende den om, og istedet tale om at tiden imellem pligtsms´erne omkring børnene, meget gerne må være af længerevarende karakter. Her er det vigtigt, medmindre I er imellem de ca. 3% (tallet hentet frit fra leveren) der har ukomplicerede forliste forhold, at du viser konsekvens og finder ligegladsgenet frem. Har du en ekskone men ingen børn, kan du have springe dette punkt over, hvis du bare sørger for at slå knude på alle løse ender imellem jer, og bare lade være med at svare telefonen hvis hun skulle ringe.


"Mor sagde altid, at livet er som en æske fyldte chokolader. Du ved aldrig hvad du får", siger Tom Hanks i den seksdobbelte Oscarsluger, Forrest Gump.

Det kan mutter Gump jo have ret i, så sørg derfor altid at købe godt ind, derved kan du bare spytte de varianter ud, du ikke bryder dig om og så ellers bare tage hul på en ny æske, når du når dertil.

Eller sagt på millitær manér; tæppebombning er en fortræffelig strategi... sålænge man har bomber nok!

Lad os alle... gå til makronerne!


Cosmo

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start