lørdag den 1. marts 2008

One giant fuckup for men!

20.juli 1969 satte Neil Armstrong sine astronaut støvler på månens overflade og udtalte det berømte citat: " One small step for man, one giant leap for mankind" som blev transmitteret direkte ud til hele jordens befolkning.

Det var en af menneskehedens største triumfer nogensinde og derfor havde der med garanti været lagt mange timer i at finde de ord som skulle illustrere dette.

Så meget desto værre at vores udsendte månemand, fejlciterede det planlagte og så meget mere sigende: " One small step for a man, one giant leap for mankind"

Meningen var jo, at det var et lille skridt for en mand ( Neil Armstrong), men et stort spring for menneskeheden. Nu blev det til et lille skridt for mennnesket, som i bund og grund også betyder menneskeheden og dermed en slags dobbeltkonfekt.

Nu giver det i sig selv stof til eftertanke, at vi kan sende mennesker til månen ( Jo vi har været der til alle jer konspirationsfreaks!!!), men at en af vores bedst kvalificerede repræsentanter for vores race, har svært ved at huske en sætning på 11 ord.

Kvinder der har sendt deres mænd i byen, efter et par småting i et supermarked, vil dog ikke forstå denne undren....

Armstrong selv mente at have sagt "a man", men indrømmede senere at han ikke kunne høre a´et i transmissionen.

I 2006 kom der så en håndsrækning fra journalisten Peter Shann Ford, der ved hjælp af div. tekniske instrumenter hævdede, at have beviser for at have fundet det famøse a.

Det skulle imidlertid vise sig at Mr. Ford var ene om denne anskuelse, hvilket får mig til at fundere over om motivet til at begynde denne efterforskning, var kedsommelighed blandet med et ønske om at spinde lidt guld på en gammel historie....

Da der er andre der kunne have interesse i friske "øjne" på gamle citater, og jeg altid kan bruge lidt ekstra skejs, vil jeg tage kontakt til flg. personer for i sandhedens navn at rette op på deres renomé.

Bill Clinton:
"I did not have ( good) sexual relations with that woman"
Monica Lewinski havde slet ingen følelse af hvor hårdt hun tog fat når hun gav Hr Clinton blowjobs og endvidere til tider brugte tænder. Derfor løj præsidenten ikke under flg. edsafsvorne citat.

Line Baun Danielsen:
"Er det en ( Mug) abe?"
Line mener selvfølgelig om det mon kunne være en af Zimbabwe´s præsident Robert Gabriel Mugabe´s slægtninge og altså ud af Mugabe familien.

Bjarne Riis:
" Jeg har aldrig taget ( uvirksom) doping"
Hvorfor skulle han dog også have gjort det, det er jo hele meningen med doping. Måske er der nogle af hjælperytterne der har fået placebo indsprøjtninger, men det har i Tour de France vist sig at tro måske kan flytte bjerge, men at det til gengæld ikke altid er nok til, at komme over dem på cykel i en ordentlig tid.

Richard Nixon:
" I´m not a crook"
Her er der simpelthen bare tale om en stavefejl fra referentens side, i forbindelse med Watergate affæren. Nixon siger " I´m not a crock" og alle der har fulgt Steve Irwin´s programmer vil medgive at Nixon på ingen måder vil kunne forveksles med en sådan.

To betjente fra uropatruljen:
" Husker du ( rekrut) Benjamin?"
Sagt under en, i forudindtagede vidners, hård anholdelse og som skulle henvise til en foregående sag om en mand der stadig er en "grøntsag" efter at have modsat sig arrest. Betjentene prøvede bare at aflede opmærksomheden og få et personligt forhold til arrestanten ved at smalltalke lidt om gamle film.

Poul Schlüter:
"Der er ikke fejet noget ( lovligt) ind under gulvtæppet"
I statsministerens redegørelse for Tamilsagen, var der ikke blevet tilbageholdt nogensomhelst oplysninger, hvor der fra regeringens side var blevet handlet korrekt og derfor kan Hr. Schlüter ikke klandres for denne udtalelse.

Jeg har til hensigt at kæmpe for at disse overgreb bliver rettet, da jeg ser mig som en forkæmper for retfærdigheden og da min bil´s støddæmpere lige er røget...

Vi ses

Alan
Ps. Husk dog at retfærdigheden er blind, så måske ender det bare med at vi høres ved;-)

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start