tirsdag den 18. november 2008

Always do the right thing


I Spike Lee´s film" Do the right thing" fra 1989, bliver Spike, på vej ud med en pizzalevering, stoppet af "Da Mayor", en af kvarterets ældre mænd.


Spike prøver at undgå samtalen, men den ældre herre lader sig ikke sådan stoppe, da han tilsyneladende har noget vigtigt at sige...

Spike (Mookie) stopper op, og følgende samtale udspiller sig;Da Mayor: Doctor... This is Da Mayor talking....

Mookie: C'mon, what. What?

Da Mayor: Always do the right thing.

Mookie: That's it?

Da Mayor: That's it.

Mookie: I got it, I'm gone.Spike fortsætter med en hovedrysten ud med sine pizza´er, uvidende om den store universielle leveregel han lige har fået serveret....


Så hvem du er end er, hvor du end er..... bare husk altid at gøre det rigtige.

Så bliver livet da ikke meget lettere;-)

Alan

2 kommentarer:

Klokken 20. november 2008 kl. 18.31 , Blogger Vivian sagde ...

Hmm...så er spørgsmålet så; hvad er rigtigt, hvad er forkert, er det altid sådan, eller ændrer det sig, kan det rigtige være forkert på nogle tidspunkter/i visse situationer, og omvendt, hvad nu hvis man må gøre noget forkert, før man kan komme til at gøre det rigtige...fortsær selv!

 
Klokken 23. november 2008 kl. 16.26 , Blogger Cosmocph sagde ...

Du skal bare altid gøre det rigtige i dette øjeblik. Du træffer et valg udfra de informationer og resourcer du har til rådighed her og nu. Derfor vil der ikke være tale om at lave noget om, da situationen er en ny og handlingen nu vil være den rigtige i dette moment. Det siges at man ikke kan gå i det samme hav to gange, da din fysiske indblanding vil ændre havets sammensætning. Skal vi forøvrigt snart ud at danse Ferró Vivian?

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start