søndag den 9. november 2008

Spice up your life

"Er du trist og har du sorg i sinde
så tag med mig ned til Lundeborg",
sang Ove Bager for et par dekader
siden. Er du uheldig kan du indimellem
stadig høre den i radioen.

Det er selvfølgelig meget godt alt sammen,
men er du lidt nede og har du hverken tid
eller lyst til at køre til Fyn, så må der tænkes
anderledes...

Her på Cosmo´s blog iler vi til undsætning
og strikker nogle råd sammen, så du igen
kan smøre smilet ud over dit ansigt og nyde
livet.

Tag fra hylderne og lad de livskrydderivarianter
du ikke kan lide, blive stående på hylden.  • Spot andres ulykke. Egen lykke er godt, men andres ulykke er ikke at foragte. Dette ordsprog kan også bruges når du ikke er ovenpå. Er du ulykkelig, så se dig om efter dem der har det endnu værre. Tro mig, ligemeget hvor skidt din situation måtte se ud, er der én der er endnu mere f..... up. Se evt. nogle af de pt. populære dokusoaps, med folk der ikke kan styre deres hysteriske unger. Om du så skylder 10 millioner til Black Cobras, vil du, når du ser de børn gå amok, tænke at slemt er dit liv jo heller ikke.

  • Hop i vandpytter. Ser du en vandpyt, så gør som børnene og hop i den. Det skulle efter sigende kunne bringe dit bortgemte legebarn tilbage og få din barnlige glæde i spil. På den anden side, vil våde sko og bukser nok ikke løfte dit humør til uanede højder efterfølgende.

  • Spil Matador. Matador er et dejligt spil hvor du virkelig kan hovere, hvis spillet har været god mod dig. Hver gang nogle af dine modspillere lander på Rådhuspladsen eller Frederiksberggade, kan du med fordel holde en kunstpause og så sige;" Rådhuspladsen med hotel? Lad mig se.... Det bliver liiiiiiiige fyrretusinde kroner. Om jeg vil købe din Hvidovrevej? Tja, for gammelt venskabs skyld, kan jeg vel godt overtales til at smide en tusbasse". Skulle du gå hen og tabe, så glæd dig over at din grund kun er pantsat i spillet. I virkelighedens verden, har den de sidste par år kun tabt cirka halvdelen af sin værdi.

  • Spil luftguitar og hold takketaler. Luftguitar, ikke at forveksle med PS spillet "Guitarhero", kan gøre alle mennesker glade. Efterfølgende kan du holde en takketale, hvor du takker din guldfisk og undskylder for de smadrede hotelværelser på den sidste verdenstour. Det kan virke lidt patetisk, men kan det bringe lidt glamour til dit liv, så grib endelig chancen. Husk at takke Cosmo´s blog, for at være en KÆMPE inspirationskilde med sine fantastiske velskrevne indlæg. Kan du ikke lide at lyve, kan du bare nævne Cosmo´s blog, evt. mens du hoster.
  • Tag til Amager. Med mindre at du bor på Amager, så tag dertil. Amager er deprimerende, at om du bor i telt på Vestbredden, vil du glæde dig til at komme hjem igen. Bor du på Amager? Flyt! Det er hovedårsagen til din depression.

  • Spis en is. Is er dejligt, så dejligt at du slet ikke kan spise en is, og være deprimeret på samme tid. Lidt ligesom, at det efter sigende skulle være fysisk umuligt at nyse med åbne øjne. Is fra "Hjem is", tæller dog ikke med, da isen for at have den terapeutiske effekt, skal være over et vist kvalitetsniveau.

  • Tænk nu hvis... Leg endelig med tanken om hvordan dit liv havde set ud, hvis du havde valgt anderledes i dit liv, men gør det selvfølgelig udfra overbevisningen om, at det havde været meget værre. Bente, som du dumpede i 3. klasse er sandsynligvis nu en spedalsk kvinde på overførselsindkomst og den juristuddannelse, som du gik glip af pga. dit alt alt for lave snit, havde sikkert fået dig ind i et firma, der havde krævet MINDST en syvogtredive timers arbejdsuge uge af dig.
  • Lån penge. Køb dig noget som gør dig glad og lad være med at lytte til lyseslukkerbemærkninger som ;"Hvad så når de skal betales tilbage?" og den direkte ubehagelige ;"Det er ligesom at p.... i bukserne, det varmer kun et øjeblik". Når du skal betale lånet tilbage, så lån bare nogle flere et andet sted.

Skulle disse råd mod forventning, ikke bringe dit gode humør tilbage, så tag en tur til Lundeborg...

I sangen beskriver den kære Ove stedets kvaliteter således:

Her er skov og strand her er havn og vand her er fiskerpige her er fiskermand

Kan disse attraktioner redde dig fra din depression, har du det måske slet ikke så slemt alligevel:-)

Jeg har det ihvertfald godt nok, til at droppe Lundeborg og blive her i det skønne Valby;-)

Alan (udepri)

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start