torsdag den 18. december 2008

I de blindes rige

På Jørgen´s første blinddate valgte han et mødested, der fik ham til at se større og hvidere ud, så han var sikker på at førstehåndsindtrykket var iorden.
Man siger at i de blindes rige, er den enøjede konge.


Nu er der jo ikke så meget kvindelig "synoptik" at hente i lige netop dét kongedømme, men du kan bruge din kultstatus til at fange opmærksomheden i nabolandet, hvor kvinderne rent faktisk kun er en anelse nærsynede..


Vi har vel alle mennesker (kvinder), hvis anerkendelse vi søger...


Nogle vil sige, at det er vigtigst at få anerkendelse fra sig selv- til det vil jeg sige; "Få kvindernes anerkendelse og din egen følger efter som skidt fra en spædekalv!"


Du har ikke brug for kvindelig anerkendelse, siger du?


Så er der sandelig ingen grund til at læse dette indlæg, (som om der var nogen grund til at læse de foregående).


Men for alle os andre, som til en vis grad søger denne, er der to muligheder....Vi kan enten opgrade vores egen personlighed og fremstå som et menneske der er værd at bruge tid på, eller vi kan omgive os med personer, der får os til at tage os bedre ud og på den måde hæve vores eget niveau, uden at røre en finger.


Førstnævnte er besværlig, kedelig og kræver tid samt energi.


Så er den anden måde så meget at foretrække...


Her på Cosmo´s blog iler vi, som ofte før, til undsætning med en guide til at stille dig i et bedre lys overfor kvinder, du skal til at date...Det er forøvrigt ved det sidste redaktionsmøde blevet besluttet, at Cosmo´s blog fremover skal vinkles fra et maskulint synspunkt... En slags "Nynnes dagbog" møder "Dr. Phil", bare med massive testosteronudladninger! Yeah baby, yeah!

Indtil videre må kvinder dog stadig læse med.... Jep, den var til dig Vivian;-)


Så hvordan kan du, på andres bekostning, iscensætte dig, til at være en bedre scoring end du i virkeligheden er;
  • Udseende. "Det er det indre der tæller, men det ydre der tænder". Lad os nu kalde en spade for en spade. Kvinder er mindst lige så visuelle som os mænd, og selvom at nogle af dem vil benægte det, vil de gerne have en mand deres veninder vil misunde dem. Inden i mødes på den første middagsdate, prøv da at spor dig ind på hvilke typer af mænd, hun ikke tænder på. Er hun f.eks. ikke så meget til asiater, foreslå da thai eller kinesisk cuisine. Er hun meget tolerant, så tag hende med på Mcdonalds, det er sjældent de mest klassiske modeltyper der arbejder her. Dette råd vil også hjælpe dig i det næste punkt som er;


  • Penge. God økonomi signalerer tryghed for kvinden og hvis I sidder på Mcdonaldsrestauranten i City2 vil hun, når hun ser de bebumsede teenagere fedte med deres slidte halvtredsere, blive "im po ner et" over din pung, som indeholder adskillige ethundrede og sågar tohundredekronsedler. Selvfølgelig vil hun også synes, at du er en fedterøv med hensyn til dit restaurantvalg, men der er du vel ikke for fin til at digte en røverhistorie, som renser dig for den slags lurvede beskyldninger. Fortæl hende f.eks. at du havde bestilt bord på Restaurant Noma, men at du læste en artikel i host host, at deres anden Michellin stjerne, skulle ligge lige på grænsen til at være ufortjent. Da Noma er din fav. restaurant og du ikke stoler på et stjernede spisesteders hygiejne, foretrak du Mcdonalds der ihvertfald har en høj selvjustits med deres fødevarehåndtering.


  • Status. Penge og status er ikke nødvendigvis to sider af samme sag - bare spørg René Dif... Vi var dog lidt inde over status i det foregående, men vil du gerne signalere upperclass mentality, skal du ikke stoppe her. Har du f.eks. en taberven, der har en kiosk, så kør lige forbi og sig hej. Efter det, vil hun synes at din stilling som "systemaccountkeymanagerassistent" i Bilka, virker ret cool.


  • Intellekt. Bum bum, hvor finder du nogle der er dummere end dig selv. Jeg bliver nødt til at sige "Amager", vel vidende at jeg kan blive beskyldt for at være fordomsfuld og det der er værre. Det tager jeg med ophøjet ro (se næstsidste punkt;-)). Hvad gør du så hvis du allerede bor på Amager? Spørg din sagsbehandler, der læser dette indlæg op for dig, eller tag hende med til en fodboldkamp. Hvis fodbolfansene ikke er på abeplan fra starten af, så hav tålmodighed til anden halvleg...


  • Fysisk formåen. Selvom det kan være svært for visse middelaldrende mænd at få øje på, har deres kroppe stærke sider. Er du gennemsnitshøjde eller højere, så tag din potentielle kæreste med over til en boldbane, hvor du har set nogle dværge spille basketball. Stik dem en hund til lidt sodavand (uden at hun ser det), og få lov til at spille med i en kamp. Pas på med at leve dig for meget ind i det, da det ikke giver pluspoints hvis du efter 10 minutter ligger og kaster op af overanstrengelse.


  • Færdigheder. Her skal du være udspekuleret. Du skal udnytte at erhvervelse af nogle færdigheder besværliggør indlæringen af andre. Er du smidig, kan du med fordel tage hende med til fodboldtræning, og så lige sætte tingene på plads under udstrækningen, hvor de stive fodbolddrenge kæmper med at nå deres tæer.... med bøjede ben.


  • Vovemod. Er du en helt? Selvfølgelig ikke! Helte er bare kujoner der er for trætte til at flygte. Men kvinderne synes at kunne lide tanken om, at deres kæreste skulle være en sådan. Tag hende med i svømmehallen og vent til en stor overtusset bodybuildertype går op for at springe fra femmeren. Sig til din date at i går op lige så snart at du har sprunget og følg efter ham. Lige inden han skal springe, prikker du ham på skulderen og spørger om han har en lyshåret, solariebrun kæreste med store silikonebryster. Det er der halvfems procent chance for. Når han spørger hvorfor, siger du bare henkastet, at du lige så en pretty boy, der så ud til at lægge an på hende. Når han, med oppustet brystkasse og franskbød under armene, løber ned, skynder du dig at springe og på vej ud til omklædningen fortæller du din date at han fik kolde fødder da han så hvor langt ned der var. NB. Dette er et trick der kan give bagslag hvis du ikke kommer hurtigt nok ud af svømmehallen. Nogle vil kalde dette vovemod- andre vil bare kalde det dumhed;-)

  • Ro. Kvinder føler tryghed hos mænd der hviler i sig selv. Slå den nærmeste børnehave for børn med DAMP op i de gule sider. Ring til dem og find ud af hvornår de skal på udflugt i en park eller lignende og tag så din date med derhen. I nærheden af de hyperaktive små djævle, vil du fremstå som selveste Dalai Lama efter indtagelse af et par valium;-)
  • Gentlemanopførsel. Denne her er let, kig dig omkring! Langt de fleste, især yngre, mænd ejer ikke et eneste gentleman gen i deres spinkle metroseksuelle kroppe. De lader pigerne slæbe indkøbene hjem, imens de går foran med en cola i hånden og taler i mobil. God stil.... dér!


Så vil jeg slippe dig fri i den virkelige verden...

Jeg skylder lige at fortælle dig, at denne guide kun gælder til at få fanget kvinden ind. Efter få dates vil hun have luret din teknik af, og begynde at stå af på denne...

Hvordan du herefter kommer videre, er sikkert et kommende emne på bloggen...

Indtil da... Hold skruen i vandet;-)

Stay tuned!

Alan

1 kommentarer:

Klokken 10. maj 2009 kl. 20.49 , Blogger Aleth sagde ...

sjov indlæg.. det må jeg lige kigge nærmere på i fremtiden

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start