torsdag den 25. december 2008

Opbrydningstid
Alle os der har haft forhold, som er gået i stykker, hvilket nok vil være alle mennesker over ti år, har i efterrationaliseringens klare lys, sikkert set nogle tidspunkter hvor forholdet var slut, og derefter blev holdt kunstigt i live, via minder, materielle goder, vaner, børn eller andre undskyldninger.

Nogle kalder det at kæmpe for et forhold, mens atter andre kalder det at spilde tiden...


Nu er det jo en ting at se "showstopperne" i erindringen, et andet at spotte dem i det splitsekund, hvor de rent faktisk udspiller sig.

Så hvornår ved du, at forholdet er så ligeså dødt som Finn Nørbygaards IT Factory aktier?

Igen vil jeg lige minde om, at Cosmo´s blog anskuer verden fra et maskulint synspunkt, som muligvis kunne støde nogle af de, host host mange faste kvindelige læsere, der på en daglig basis nærstuderer og memoriserer indlæggene...

Here goes...

 • Hun udmelder, at hun tænker muligvis på at overveje måske at stoppe, bare for en tid, med at give BJ´s, da hun har læst i et.... Nej vent! Ligegyldig hvad hendes argumentation måtte være... Det er slut, og du ved det!
 • Hun ændrer sit navn til Connnie, da hendes numerolog har overbevist hende om at Connnie med tre n´er, vil give hendes liv lige den rigtige energi og at alle hendes ønsker vil blive opfyldt. Hvis hendes ønske var at blive single har hun ramt plet. Du er videre i teksten kammerat;-)
 • Hun begynder at ræbe højlydt og tisse stående. Når det er dig der begynder at bitche over at brættet ikke er slået ned, ved du at klokken er slået et kvarter over forsvindingstid.
 • Hun får lavet en "Amagerplade". Havde hun den da I mødtes, var det en svipser fra fortiden og således ikke noget du kan "nutidsbebrejde" hende for. Synes hun stadig at det er en god idé den dag idag, må du dømme hende ude for manglende stil og dømmekraft.
 • Hun foreslår i fuldt alvor, at I kunne starte til squaredance sammen. Selv da du beder hende nævne bare én god ting ved dette fænomen, fatter hun ikke hvor langt ude at hun er og begynder seriøst at lede efter positive sider. Det er så her, at du tager din seksstrengede guitar på ryggen og begynder at gå... Bare drop at se dig tilbage, det løb er kørt;-)
 • "Det er faktisk ret feminint med måtte på den dyrebare", siger hun, da hun ser dit forfærdede ansigtsudtryk, mens hun er på vej ud af badet. Den dag det bliver lækkert, er selvsamme dag som Liberal alliance får politisk indflydelse. Krøller eller ej? Du er smuttet!
 • Hun synes at Carl Mar Møller lyder intelligent og spændende. Indrømmet- i et forhold skal man respektere hinandens holdninger og synspunkter.... Indenfor rimelighedens grænser naturligvis! Få hende lige til at sige, at din pik er Gud og skynd dig så ud, inden hendes hovede begynder at snurre rundt, imens hun uhæmmet kaster sort galde op.
 • Hun spørger dig henkastet, hvad du ville synes om at have en ekstra fyr med i sengen. Du prøver at undertrykke din kvalme og lyder endda overbevisende da du benægter, at du har tænkt tanken med en "threesome"..... med hendes bedste veninde.
 • Hun melder sig til "Big brother". Ligegyldigt hvad hun anfører af grunde til en sådan tossestreg, er det et vink med en vognstang om, at I er for forskellige.. Ignorer hendes paniske forsøg på at holde dig til ilden, når hun udmelder at du må få halvdelen af pengene hvis hun vinder. "Bare giv min halvdel til red linselusene", er din afskedsbemærkning. Tak for i aften.
 • "Se hvad jeg har fået", siger hun glad og holder stolt et Finax/Veko eller andet plattenslagerkort op foran dig. Når hun spørger dig hvorfor du trækker på smilebåndet siger du bare, at hun får brug for kortet, nu da halvdelen af møblerne snart forsvinder.
 • Hun stemmer på Enhedslisten eller et andet sødsuppe parti der, bevares mener det godt men, slet ikke har hvad der skal til, for at køre det gode gamle velrenomerede firma, vi kalder Danmark. Selvom at det sikkert kun er en midlertidig hjerneblødning, ved du at det er på tide at rykke teltpløkkerne op, og finde dig et andet sted at campere.
 • Hun melder sig ind i en fodboldfanklub og drager afsted når klubben spiller, med maling i ansigtet, halstørklæde, samt en grim sponsorbeklædt nylontrøje. Det er et selvmål af dimensioner og du kvitterer da også - med en aflæsning af elmåleren.
 • Du fanger hende i at sidde og læse Cosmo´s blog. Det var den selvsamme kvinde, der for et par dage siden, dårligt havde tid til at stille jeres godt tusinde dvd´er i alfabetisk rækkefølge, og nu har hun tid til at læse den slags smudslitteratur??!! Pak dvd´erne og kom afsted, den båd er på vej ned.

Mænd og kvinder er forskellige og i de gode forhold supplerer parterne hinanden, så teamet bliver stærkere...

Man siger at modsætninger mødes og sød musik opstår... Det er også rigtigt, til en vis grænse!

Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil følge disse råd, hvis du, og Guderne forbyde det, skulle komme ud for en af disse grimme scenarier i forbindelse med din kæreste.

Ligemeget hvad du gør, kan du efterfølgende sende Cosmo´s blog en tanke...

Om den skal lyde; "Jeg er glad for at jeg lyttede", eller; "Jeg burde have lyttet", vil jeg lade være helt op til dig;-)

Held og lykke..

Alan

1 kommentarer:

Klokken 28. december 2008 kl. 00.47 , Blogger Vivian sagde ...

Hmm da jeg er skyldig i flere af dine udnævnte brølere og dumheder, må jeg jo acceptere at jeg forbliver single...i Cosmo's verden!

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start