torsdag den 22. oktober 2009

Tilbageblik


Far, hvordan staver man til erindringer?


Så er endnu en livserindringsbog udkommet.

Denne gang er det den gode Robert Hansen, der "uden filter", fortæller om sit livs op og nedture.
Jeg havde lidt svært ved at se, hvem der efterhånden manglede at udgive sine hudløst ærlige erindringer, men efter lidt tid kom jeg til at tænke på følgende, mere eller mindre, celebs;
  • Ulrich Simonsen. Navnet Ulrich Simonsen vækker nok ikke den store genkendelighed hos læseren, men hvis jeg nu siger "Alletiders pølsemand" fra Odense, er der nok stadig ingen der ved hvem jeg taler om. Det har dog ikke afholdt den kære pølsefatter fra at skrive bogen; "2 rødhuder i kano og en congobajer - med det hele og rå løg". Heri beretter han om et langt liv som professionel "kød i tarm" sælger, krydret med sjove fortællinger om hans og konens mange rejser i det spændende område i og omkring Hartzen.
  • Cirkeline. Der er sket meget siden Cirkeline boede i en tændstiksæske og hang ud med musene Frederik og Ingolf. Spillefilmen "Cirkeline i Amerika" floppede fælt og efterfølgende blev der langt imellem jobsene. Cirkeline fortæller i bogen "Bim, bam, busse - vil du have et blæs for en tusse?", om et liv fyldt med stoffer og prostitution. Læs også interwievs med Ingolf, der blev pengeopkræver for Hells Angels, imens han sideløbende solgte hash på Staden. Bogen fortæller også om det sorte depressionshelvede Frederik røg ned i, da hans kone og 78 børn skred efter at hans affære med Birgitte Schall Holberg blev blæst op i Se og Hør.
  • Sidney Lee. At Sidney Lee først nu har skrevet sine erindringer, kommer sikkert ikke som en overraskelse for de fleste. Nu har Sidney fået stavet sig igennem en Pixi- bog med et imponerende lixtal på 1 1/2, hvori han fortæller om sin opvækst i et middelklasse hjem. Sidney Hassel Hansen, som er den grumme wrestler/(slash)gamer/(another slash)realitystar´s fødenavn, viser billeder fra sit elskede OK USA, hvor han efter en forlænget weekend fik sin særprægede accent. Bogen "Sidney - the whole tanned and pumped story", udkommer 14 dage før christmas.
  • Zenta Johnson. Da Zenta Johnson i, hvad jeg husker som, midthalvfemserne, blev ansat som vejrpige på en eller anden sidegade kanal, havde hun nok ikke drømt om at hun med tiden skulle blive celeb of the celebs. Det var der så heller ingen andre, der i deres vildeste fantasi kunne forestille sig, og derfor gled hun ud i glemslen efter ellers at have stillet op til hvad som helst, for at prøve at slå sit navn fast. I hendes biografi "Zenta Johnson - se mig, se mig", fortæller hun om sine mange spændende oplevelser i jagten på opmærksomhed. Se billederne af ejermændene til de pjeverter hun, som wannabekendis, nåede at suge til roden, inden det hele løb af sporet, og hendes navn blev dømt så koldt som vejrudsigten for en vintermorgen i Siberien.
  • Fu:El. Fu:El var navnet på et mislykket forsøg på at skabe et dansk boyband i 2003. Deres stort iscenesatte "Kvickley tour", hvor bandet skulle trykke den af i 25 dagligvarebutikker rundt om i det danske land, blev underligt nok ikke det store tilløbsstykke som pladeselskabet ellers havde regnet med. I den hudløst ærlige dokumentar "Fu:El, med nålen på Empty", fortæller bandets medlemmer om tilblivelsen af deres album "Next", der med godt femtusinde solgte (og bortgivede) eksemplarer, næsten nåede op på at sælge til "jern".
  • Michael og Maria Bjørnson. Selvom det storcharmerende rengørings/musicalægtepar kun lige er trådt ind i DR´s talent 09, og dermed bedste sendetid, er der alligevel allerede stof nok til en erindringsbog fra deres side. "Broadway", med undertitlen; "We will always love you ", beskriver deres vej mod de store drømme. Bogen er illustreret med næsten 400 billeder af de to lækkerbiskner, og især de kvindelige/homoseksuelle læsere får sikkert flyvske tanker, når Michael, i en billedserie, flexer sin fantastiske overkrop der åbenbarer hans uimodståelige charme. "Vi er glade for bogen, og håber på at folk vil tage godt imod den", udtaler det næsten uhyggeligt skærmfotogene par, der nu også kan føje titlen forfattere, til deres imponerende CV.
  • Afdankede realityshow deltagere. I bogen "No skills - just fame please" fortæller 120 tidligere realitystjerner deres spændende livshistorier. Gense f.eks Big brother deltageren "Dildo Jill", og Robinsonkendissen "Hade Martin", om tiden før, under og efter rampelyset. Bogen udgivet af Konkurs forlag, er på 90 sider, og fåes som paperback på udvalgte tankstationer for 29.95.


I 1987 udkom vores egen Brigitte Nielsen, med sit knap så anmelderroste (ejheller publikum havde de store superlativer fremme) debutalbum "Every Body Tells A Story" (Jeg kunne tilføje;
Brigitte´s tells one about plastic surgery).
Hun har dog fat i noget, den omvandrende skandalebombe.
Alle har jo en historie at fortælle... Det er bare ikke ret manges erindringer, der er spændende nok til at vi ligefrem får lyst til at bruge vores kostbare tid på at læse deres udstillingsvenlige flash backs.
Rønnebærrene er sure, ville mange sikkert sige og jeg indrømmer da gerne, at jeg ville skrive spalte op og spalte ned om mit fantastiske liv, hvis et af de forlag jeg har ligget i forhandlinger med, ville acceptere mit bud på 100.000 kr for at udgive bogen.
Desværre mener ingen af dem at 100.000 vil være nok i den forbindelse, og kræver langt mere mammon for, som de udtrykker det, at røre ved den slags.
Dermed er jeg stadig at finde her på bloggen... Dog selvfølgelig kun indtil mit talent bliver spottet og jeg bliver headhuntet til at skrive spændende beretninger i den helt store liga.
Vi ses;-)
Alan

1 kommentarer:

Klokken 29. oktober 2009 kl. 12.37 , Anonymous Anonym sagde ...

Maria & Michael - Ten Secrets of How Narcissists' CVs are Always much more Long and Impressive than others ;-)

(Nothing to do with an easiness for lying your teeth out at every turn of course!)

Their CV is as fake as their smile (been in contact with them and their silly friends)...

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start