tirsdag den 4. august 2009

Søgeoptimering


Find SuperMariofodboldtosseHolger


Så er det offentlige begyndt at kigge bandemedlemmerne efter i sømmene...

De mener, at der her kan være sociale bedragere imellem, og det er da en ganske genial tanke, da moralen i de kredse nok ikke står højest på dagsordenen.

Strategien med at søge der hvor der er størst chance for bid er ældgammel, og derfor ses f. eks. fiskere ofte søge lykken i nærheden af vand, da fisk har det med at gemme sig disse steder...

Som altid er vi her på bloggen mest interesserede i, hvordan vi kan bruge sådanne nye landvindinger til egen fordel.

Her er derfor en lille gennemgang over, hvor du med fordel kan lede hvis du søger;  • Kiksede singler. Der er masser af kiksede singler derude, tro mig - inden jeg mødte Kristina var jeg selv en af dem, nu er jeg bare kikset mand i forhold;-) Jeg har dog aldrig været så desperat, at jeg tyede til "gevinsthvergangandedammen", også kendt under det borgerlige navn Damhuskroen. Så er du single, og leder du efter andre der, ligesom du, har virkeligt svært ved at score, er dette sted nok en god begyndelse til at opbygge en anelse selvtillid.
  • Skrøbelige egoer. Hvorfor i alverden skulle jeg dog lede efter mennesker med svag psyke, kunne du sikkert finde på at spørge. Du kunne f.eks mangle en medarbejder til din virksomhed, som du kunne hundse rundt med eller... Hov vent, hvis du tror at jeg vil afsløre alle de små fif der højner min livskvalitet, må du tro om igen kammerat! Jeg vil dog gerne løfte sløret for, at du kan finde en del af den slags typer i dit lokale motioncenter.
  • Hillbillies. Disse typer kan findes steder hvor arrangementer som squaredancing og traktorpulling bliver hyldet. Køb et sydstatsflag, find dine 80´er cowboystøvler frem, og iagttag de danske udgaver af indavlede amerikanske bjergbønder i fuld vigør.
  • Tåkrummende tøjsmag. Her er stedet over dem alle Bakken i Klampenborg, og her vil du finde oplagt inspiration til "bad taste parties". Sæt dig på en bænk og nyd udsigten af læderveste, tykke sølvkæder og campinghabitter ad libitum.
  • Neanderthalermentalitet. Søger du mennesker, der kan bevæge sig langt nede på det evolutionære udviklingstrin, er f.eks. Brøndby stadion en oplagt mulighed, da stammekrige indimellem udkæmpes her. Spørgsmålet der trænger sig på er, om nogle af typerne er underbemidlede mennesker, eller semikloge aber. Take a pick...
  • Sundhedsignoranter. Jeg ved godt at jeg skrev tidligere i dette indlæg, at dette kun er en guide til at spore mennesker med karakterafvigende træk, og således ikke en "brugsguide". Her vil jeg dog alligevel gerne sparke en anvendelsesidé ind. Er du f.eks. medejer af et ustabilt atomkraftværk i et tredjeverdensland, og mangler du medarbejdere til at bære uranaffald i skraldespanden, vil nogle af Dk´s fine værtshusetablissimenter være et godt sted at starte. Her sidder folk indhyllet i tykke tobakståger, imens de drikker bajere med gashåndtag og lytter til John Mogensen klassikere. Det vidner ikke om den store sundhedseftertænksomhed, og det skåler vi andre på.
  • Plotsinker. Det lyder næsten som en ulækker Sønderjysk middagsret, men det dækker over mennesker der ikke kan rumme film, der rent faktisk har et plot. Disse typer kan du spotte i køen i Blockbuster slæbende på film med Steven Segal og Jens Claus For Dum i hovedrollerne. Vær opmærksom på, at det modsatte gælder ved pornofilm. Der vil vi andre gerne undvære alt hvad der kan minde om et plot, hvorimod disse elementer vil fortælle dig, at ikke nok med at kvinderne er skidelækre, men mordmysteriet der er indflettet er samtidig pissegennemtænkt. Vi kvitterer med "Åh ja, helt sikkert".
  • Wannabeatleter. Der er mennesker derude der ville ønske at de var sporty, men som ikke ejer et eneste sporty gen i kroppen. Disse er at finde på de lokale bowling og curlinghold, hvor de ofte "træner" et par gange om ugen. Lad os lige slå det fast en gang for alle... Bowling er noget man spiller som opvarmning til en våd lørdag aften, og har lige så lidt at gøre med sport som pubcrawl eller terningspillet tænkeboks.
  • Imaginære scorekarle. Disse mænd er at finde i Thailand, hvor de lokale unge piger ikke kan stå for deres charmerende personlighed. Nå ja, deres ølmaver og hawaiipigetattoveringer gør det nok heller ikke lettere for thai´erne at holde sig i skindet. Meee love you loooong time beautiful maan! Kald det kærlighed, kald det lige hvad du vil...
  • Ukritiske bloglæsere. Den giver vist sig selv ikke?

Det er nok de færreste læsere der vil finde denne guide interessant, og det er jo denne blogs varemærke at skrive de indlæg ingen gider at skrive, men som til gengæld heller ingen gider at læse...

Hmm... Jeg får lige en idé til, ved Googles hjælp, at få faste læsere i nettet... Masokister der vil straffe sig selv bogligt, vil måske benytte disse søgeord; Dk´s dårligste blog, Dk´s mest kedelige blog, Dk´s mest fantasiløse blog.

Med krydsede fingre..

Alan

2 kommentarer:

Klokken 6. august 2009 kl. 11.05 , Anonymous BonusNinja sagde ...

Fremragende og ikke mindst unikke søgeord, du har fundet frem til. Du ligger øverst hos Google på alle ordene (alle dem, jeg har tjekket, that is).

 
Klokken 7. august 2009 kl. 11.34 , Blogger Cosmocph sagde ...

Super, det gælder om at finde sin egen stil, og der er heller ikke så lang kø til dårlig selverkendt stil bufetten.

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start