tirsdag den 7. juli 2009

Dødsensfarlige gadgets

Så har det farlige Wii-fit afkrævet sit første dødsoffer, og det var vel kun et spørgsmål om tid før det måtte ske...

Da det var en 25 årig mand i god fysisk form, er vi alle i farezonen og Cosmo´s blog har kigget lidt i krystalkuglen, hvor disse tragiske fremtidige hændelser udspillede sig...

I og med at det, grundet krisen, er en discountkugle, kan vi her på redaktionen ikke oplyse datoer, og har derfor valgt at bringe forudsigelserne i tilfældig rækkefølge.PS3. Det virtuelle spil "Eyetoys" til Sony´s Playstation er et interaktivt spil, hvor spillerens bevægelser fanges via et kamera, og overføres til screenplayet . Jan Sørensen 12 år fra Vejle lever sig dybt ind i karatespillet, og med et flot cirkelspark vælter han sin mors yndlingsblomstervase. Ti minutter senere ligger han i sin seng med varme røde baller.


Ipod. En ung mand er tæt på at miste livet, da han, på Blågårds Plads, synger med på Bob Marley klassikeren "I shot the sherif", som han lytter til gennem sin Ipod Nano. Sharif Mombassi udtaler senere i retten, at han følte sig provokeret og måtte forsvare sin ære. "INGEN tør at skyde efter Sharif, så det skal han fucking ikke blære sig med", udtaler han og prøver derefter at forsvare sig med, at han sigtede ved siden af med vilje, for bare lige at afpisse lidt territorie. Nævningene mener dog at de tolv affyrede skud som dræber to duer samt smadrer en rude på tredje, er tilsigtede den unge mand, og finder ham skyldig i forsøg på manddrab. Straffen udmåles til seks år "in the slammer", og Sharif´s afskedsreplik lyder; "Fuck 2pac, I´m the real deal maijn!"


PSP. To børn om et PSP kan ikke anbefales og det må Gerda Hansen fra Bjæverskov sande. Under et skænderi om turrækkefølgen, bliver Clara otte år så hysterisk, at hun kaster spillekonsollet ud af vinduet. Gerda der er ved at fodre fiskene i familiens havebassin, bliver ramt i nakken og falder bevidstløs ned til slørhalerne. Heldigvis får deres ruhårede hønsehund trukket hende op på græsset, hvor hun kommer til sig selv efter nogle timer. Hun lider dog efterfølgende af vrangforestillinger, og ses ofte sidde ved bassinet med åben mund og opspærrede øjne.


Sony Ericsson W995. 69 årige Poul Jørgensen fra Køge, bliver et af de første ofre for Sony Ericsson´s W995´s hærgen. Mobilen, som er en gave fra et barnebarn, ligger på kakkelbordet, da en mms med et billede af et par store patter tikker ind. Fru Jørgensen, der ikke har den store mobilekspertise, får dog alligevel held med at åbne indbakken og da hun ser billedet, får hun hurtigt regnet sig frem til at hendes mand må være på grisestien. "Det skal være en gammel løgn", siger hun stramt, imens hun blander afløbrens i Hr. Jørgensens kaffe, og nogle timer senere udånder manden med et "Jeg elsker dig Truntemus". På Amager har den 21 årige mekanikerlærling Dennis P, forgæves siddet med mobilen og ventet på lidt mobil lir fra sin 19 årige kæreste, han fik lokket til at sende et billede af sine nyeste silikoneinvesteringer. Han ender med at måtte "hive sig i slipset" til porno fra Redtube.


Garmin Europa. Den 24 årige salgsaspirant Pia Nielsen fra Brabrand, skal på kursus i København. Da hun er uøvet bilist og ikke tidligere har været i hovedstaden, har hendes kæreste købt en gps til lejligheden, og udtrykkeligt bedt hende om at følge dennes anvisninger. Desværre har Frk. Nielsen aldrig været god til at kende højre fra venstre, og i krydset ved Roskildevej/Hvidovrevej går det lørdag aften helt galt, da hun svinger til højre og torpederer Damhuskroen. Godt 5oo festglade københavnere må finde alternative scoresteder og det giver hængemuler. Brian Hansen fra Brøndby er synligt irriteret, da som han siger; ”at det næsten er umuligt at finde et sted, hvor kvinderne er så billige og så kan det gå hen og blive en lang ensom nat”.


Mini PC. Da Poul Jensen´s fem årige datter skal holde vejloppemarked, søger hun efter effekter som kan sælges. Da hun spørger sin far, der ser fodbold i tv´et, om hun må sælge en lille pink æske, tror han at det er en legetøjscomputer, og giver hende lov. Senere da Birthemor kommer hjem efter det ugentlige Tupperwareparty, leder hun efter sin minipc som hendes arbejde har købt et par dage før. Efter at have endevendt huset bliver miséren opklaret, da datteren stolt fortæller at hun har solgt den for ”to af dem med hul i”. Poul Jensen får herefter en skideballe og må undvære lørdagsknald i to uger. Poul fortæller senere til sine arbejdskollegaer, at det muligvis var en dyr måde at slippe for den ugentlige pligtsex på, men at det alligevel var det hele værd.


Stjernekikkert Celestron Astromaster 130 EQ. Simon Petersen har lånt sin kammerats lejlighed på Halmtorvet imens denne er ude at rejse. Da Simon kommer hjem efter en våd aften i byen, får han den idé at spionere lidt på folk i lejlighederne på den anden side af gaden. Desværre er det lige præcis det tidspunkt, hvor den godt 220 kilo tunge intimmassøse Inge, også kendt som ”bomben fra Berlin”, laver et stripshow for en kunde med gardinerne trukket fra. Billederne brænder sig ind på den unge mands nethinde, og han har massive rejsningsproblemer i de følgende tre måneder.Teknologi har, ligesom naturen, sin egen måde at slå tilbage på, og som oftest går det ud over de uskyldige- altså uskyldige i denne sammenhæng.

For vi er jo alle skyldige i et eller andet… Dem der benægter den slags, er ofte dem med det helt store generalieblad.

Jeg er ude herfra… Jeg skal nemlig tænde vores nye store Webergrill op med nogle helt nye smarte kul. Da jeg er lidt i tidspres, har jeg tænkt mig at hælde godt med tændvæske på, så vi kan få hurtigt gang i løjerne.

Kys kokken…

Alan

2 kommentarer:

Klokken 9. juli 2009 kl. 12.10 , Blogger Aurelia sagde ...

hmm, er du sikker på at den med eyetoy ikke er et støvet fortidsminde kuglen har fundet frem? Den passer i hvert fald ret godt på en situation jeg rodede mig ud i som 23-årig :D

 
Klokken 12. juli 2009 kl. 10.47 , Blogger Cosmocph sagde ...

Måske, det er som sagt en discountkugle, og som alt andet her i livet, får man hvad man betaler for.

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start