torsdag den 28. maj 2009

Show me

Kvindestemme; "I really love you"
Mick Hucknall; "Show me"

Sådan indledes Simply Red sangen "Something´s got me started".

Og han har fat i noget "good old Red"...

Ord er billige - derfor er det er ikke nok bare at sige det, vi vil se aktion.

Så hvis du er, eller er ved, at blive fanget i et fast forhold, hvordan ved du så at hun virkelig elsker dig?  • Kæleri. Vi mænd har slet ikke brug for at kæle så meget, og hvis hun er helt skudt i dig vil hun lade dig slippe, og kramme hunden istedet. Hun vil sikkert blidt stryge din kind, når du flader ud på sofaen imens hun bla. vasker gulvene, men det vil udelukkende være for at vise hendes anerkendelse af, at dit velvære er vigtigere end simpelt husarbejde. Bemærk at hun venter med at støvsuge til du ikke er hjemme, da hun ved at intet kan forstyrre dine små hyggestunder, så meget som ubehagelige høje lyde.
  • Hygiejne. Der er uendelig mange bakterier i mundhulen, og det holder hun selvfølgelig i mente, når hun giver dig dit daglige "godmorgen blæs". Derfor børster hun også bisserne inden, og det viser med al tydelighed, at hun ikke udelukkende tænker på sine egne behov - det er hvad vi kalder kærlighed.
  • Galanteri. Hun ved hvor vigtigt det er for os mænd, at føle os som mænd. Derfor giver hun dig diskret pengene, når I er på restaurant, så det ser ud som om at du er den glade giver, selvom du er på "sjasen" for 7. år i træk, og ikke ejer saltet til et æg. Når I er ude at handle, og du ikke lige gider at slæbe indkøbene, har hun heller ikke noget imod at gå flere gange, og vil sikkert også foreslå, at du sætter dig i Bistroen og hygger med en kold fadbamse, imens hun pakker bilen.
  • Prioritering. I har ikke uanede mængder af økonomiske midler, og her har hun virkelig mulighed for at vise sin kærlighed, når hun dropper sit unødvendige gardinprojekt, til fordel for din PS3 gamepakke. Til gengæld skruer du en anelse ned for volumen, når du spiller i soveværelset imens hun sover. Quid pro quo.
  • Kostplan. Hun er bevidst omkring at vejen til mandens hjerte, går gennem maven, tja... (selvfølgelig også via pikken, for nu at tale et sprog som vi alle kan forstå), og derfor sørger hun for at forkæle dig i den kulinariske del. Forkælelse betyder i denne sammenhæng også måden den udsøgte mad bliver serveret på. Mestrer hun begge dele, har hun en rimelig chance for at blive din kommende exkone.
  • Overraskelser. Vi elsker alle de behagelige overraskelser, og de behøver sågar ikke at være af seksuel karakter. Her er kodeordet så bare, at de isåfald skal være dyre. "Because you´re worth it"
  • Omsorg. Du har fået en hæmoride, og taget i betragtning af dennes placering, er det ikke så let at pleje den. Din forstående kæreste, hjælper dig med glæde med at smørre den, og laver sågar en videolog, så I kan følge udviklingen på "lanterna magica"
  • Ros. Vi mænd skal roses! Den er ikke længere, og hvis hun elsker dig, burde det falde hende ret let at rose dig, når du har slået toiletbrættet ned eller foretaget andre bemærkelsesværdige handlinger. Du undlader naturligvis at fortælle, at du havde lavet stort, og at brættet derfor ikke på noget tidspunkt havde været slået op.
  • Tillid. Hun har tillid til at du ved bedst, og det er klogt - for det gør du. Derfor overlader hun naturligvis tvfjernbetjeningsoverherredømmet til dig, ligesom hun iøvrigt gør med alle andre livsvigtige beslutninger. Du viser så storsind den anden vej, ved at lade hende bestemme skyllemiddelmærket, og derved minder du hende endnu gang om, hvorfor hun er så vild med dig.
  • Tale. Tale er kun sølv med den rigtige timing. Før og især efter sex, er tale.... bandlyst. Dog er det ok, at hun svarer på spørgsmål under selve akten, som når du spørger om hvem der er hendes Daddy... Elsker hun dig, vil hun også lave et forfærdet ansigtsudtryk hver gang hun ser "den skaldede hævner" i fri dressur, og måske endda lægge håndryggen til panden, imens hun udbryder, "Åh, nej dén der... den kommer til at flække mig på langs" Kald det bedrag, vi kalder det kærlighed og honorerer med flere minutters hed elskov på en ugentlig basis.


Opfylder din kvinde bare halvdelen af denne guides punkter, er du en heldig mand, og jeg vil råde dig til at blive hvor du er, græsset er nemlig oftest ikke grønnere på den anden side.

Som altid skal der lyde er pøj pøj herfra...

Jeg er ude herfra, da min kæreste har informeret mig om, at mine tre minutters nettid er opbrugt, og at græsset ikke slår sig selv.

Måske skulle jeg en dag tage mig sammen og finde mine nosser..

God weekend

Alan

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start