fredag den 19. juni 2009

Leeeet´s get ready to bleeeeeend in

Vi er alle født lige... Så langt så godt...

De valg vi træffer afgør siden, om vi bliver mere eller mindre lige end de andre...

Men der er jo ikke noget der er bedre end andet, det er bare forskelle og bla. alle er bla. bla. lige gode. bla. bla.

Jep jep...

Og imens alle hippietyperne er igang med at synge om ligeværd, rummelighed og fri kønsbehåring, vil jeg fortsætte indlæggets preframing.

Du kender sikkert situationen af at stå som outsider og føle sig helt udenfor... Indimellem kan det endda føles dejligt befriende, som hvis du skulle have forvildet dig ind til nazisternes landsmøde...

Anledningen til dette indlæg skyldes at min gode ven Lars, for lidt siden stak hovedet ind i min butik med fire fribilletter til "VIROCKER.DK., som skal afholdes d. 27. juni på Brøndby Stadion.

Nu er jeg ikke så nede med Vestegnsstilen, men jeg tænkte på om det kunne hjælpe lidt, hvis jeg prøvede at blende lidt ind, og hylede med de rotter, jeg mener ulve, jeg kommer til at færdes iblandt.


  • Ride. Det starter allerede på parkeringspladsen, hvor der bliver lagt mærke til din bil. Er den sænket, flashy og fyldt med gigantiske spoilere, er du ikke gået helt forkert. Anlæggets bas skal være massiv og få bilens ruder til at vibrere. Er der ikke en i din bekendtskabskreds der har sådan en bil, kan du parkere din Volvo på en af pladserne længst væk og gå derfra.
  • Påklædning. Du skal sørge for at se lidt gangsta´ agtig ud. Er du i tvivl kan du hente inspiration ved at se 50 cent video´er. Omvendt kasket holder "ethundrede". Mærker som har deres navne skrevet stort overalt, plejer, ligesom alt med XXXL, at være et hit.
  • Bling bling. Smykker er for kællinger. Dog er diamantøreringe og ringe på fingrene enormt maskuline?? Køb dig nogle øreringe til at klipse på ørerne, og lån nogle ringe af din mormor. Massive guldhalskæder er selvfølgelig altid in, da 200 gram forarbejdet guld á 100 kroner grammet, signalerer at du har "kassen", som man siger derude.
  • Tusser. Du har selvfølgelig ikke lyst til at ødelægge din krop med store sorte tribaltattoveringer op ad armene, og det behøver du da heller ikke for at spille taber denne ene dag. Gå i Tivoli og få en airbrushtatto med nogle flammer op ad halsen. Det vil de andre synes er go´stil dér!
  • Manerer. Du skal glemme alt om gode manerer og finde de spidse albuer frem. Det handler om at komme først til fadet og få dækket sine egne behov. Pas på med at smile, da det kan blive opfattet som et svaghedstegn og du kan ende at blive spurgt om du spiller smart eller hva´?
  • Sprogbrug. "Hva´så dær", "fårking nederen mand" og "alt sårdant nået shit", er god omgangstone. Vær opmærksom på at "Hva´så?" kan besvares med "Hva´så", og at I herefter har overstået høflighedsfraserne. Lad endelig være med at forsøge at uddybe, det viser bare at du ikke har fattet en meter af kommunikation. Husk også at I ikke taler sammen, men "snarker".
  • Tilkendegivelser. Det giver plusser at råbe og kan du finde nogle baggårdsgloser frem er det tip top. Du kan sagtens tillade dig at råbe "luder" efter en af de optrædende, også selvom at det er en mand. Det vil more de andre i flokken og du vil få anerkendelse over ikke at være bange for opmærksomhed.
  • Accent. Lad være med at udtale ordene korrekt. Du går efter en flad Amageraccent, da du for alt i verden ikke vil signalere, at du har dannelse eller har mere end tiende klasses afgangseksamen. "Der er bare så fårking meget snobberi med dem har taget gymnasiet, mand!" Du erklærer dig bare enig ved at snyde lidt snot ud af næsen, og fortæller at du blev smidt ud af den sidste skole i syvende.
  • Attitude. Du er den stærkeste abe i buret, og derfor går du med armene ude fra kroppen og skuler. Pas dog på med at kigge de andre aber for meget i øjnene, da det let kan blive opfattet som en udfordring til at måle kønsorganer, hvilket i de kredse er yderst mandigt.
  • Image. Brian, Dennis eller Johnny er alle navne der klinger herude og selvom det lyder sterotypt og fordomsfuldt, er den god nok. Dit dækidentitets erhverv er blikkenslager eller nedriver, gerne med sort aflønning.

Puha, det bliver noget af en forberedelse bare for at se de to timers musikprogram...

Måske skulle jeg bare holde mig til at gøre, hvad jeg altid gør i sådanne sammenhænge, nemlig at observere og more mig lidt over disse primaters adfærd.

Jeg har så også en idé om at de, i det skjulte, gør det samme, og på den måde ender vi med at fornøje hinanden.

Livet er et stort "give and take"...

Vi ses, homie...

Alan

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start