fredag den 12. juni 2009

Instinktbekæmpelse

Instinkter...

Ven eller fjende?

Hvornår er det smart for os UNGE mænd at undertrykke vores instinktive handlinger og hvornår er klogt for os at handle uden at lave konsekvensberegninger.

For at øge målgruppen med 8%, har jeg også lavet et par eksempler for mænd, der er i et seriøst forhold.


  • Sex. Mænd er fra arrghh... Drop det gas, når det kommer til sex er vi mænd fra planeten, hvor det er; lige på, hårdt og hurtigt overstået. Og det er så her at vi, forhold eller ej, må stikke en finger i jorden, holde hestene og finde en håndbremse at trække. Invester et par minutter på det ligegyldige koncept hun kalder for forspil, og vent lidt med at skyde raketten af. Har du det fornødne overskud, så nus hende lidt bagefter inden du falder i søvn, eller kører hjem.
  • Opmærksomhed. Hun vil tale, og hun vil tale konstant. Du vil på den anden side instinktivt lukke af, og drømme dig til strande med ukomplicerede, stumme og lækre latinokvinder, der er helt vilde med at give oralsex. Vær opmærksom på, at det her kan betale sig at kæmpe lidt imod den manglende lyttelyst, og prøve at spotte de vigtige ord ud samtidig med at dine dagdrømmerier udspiller sig. Med lidt øvelse kan du give hende det indtryk, at du er interesseret i hendes følelser og det vil tænde hendes "smeltesammeniinderligkærlighed" instinkter. Det som vores maskuline hjerne kalder "at knalde"
  • Dans. Jeg er opfostret under "tough guys don´t dance" tiden, og det ligger dybt forankret i os, at vi ikke gider at slange os til musik. Især fordi vi ser latterlige ud, når vi med en øl i hånden foregiver, at vi rent faktisk har rytme, og at vi finder det morsomt at blive latterliggjort på den konto. Vi mænd er skabt til at jage og ikke svanse rundt på et dansegulv. Dine instinkter vil derfor fortælle dig, at du skal droppe den slags og istedet spille stærk mystisk fremmed ved baren. Find ud af hvor vigtigt det er for din kæreste, eller hvis du er single, den kvinde du har tænkt dig at udveksle kropvæsker med senere på natten, og vælg ud fra det. Husk; "Der findes ikke skams, hvis det ender med fjams". Det er utroligt dårligt udtrykt, men til gengæld sidder det lige i skabet.
  • Mod. Vi har alle ting vi frygter, højder, hvide hajer eller natlige "elsker du mig stadig?" samtaler. Sidstnævnte, fordi vi er bange for at falde i søvn under en af hendes søvnindbydende monologer. Her kan det betale sig for dig at undertrykke din angst, og give hende det indtryk at du er en modig mand. Her taler vi respetk, hvilket du sikkert bemærker, at jeg ikke engang kan stave til og har hun ikke det overfor din person, vil du hurtigt være dømt ude i hendes verden. Ser I f.eks en rotte i haven, skal du smile ad hendes paniske udbrud, og langsomt og nonchalant gå ud for at smaske den med dit baseballbat. Langsomt, da den forhåbentlig så er nået at forsvinde inden du får dig snøvlet derhen, og nonchalant, fordi det signalerer mod og mentalt overskud. Et mod du ikke er i besiddelse af, men parforholdet er et stort skuespil, hvor det vil svække dit image hvis du får dårlige anmeldelser på machodelen.
  • Dvd valg. Så skal I hygge foran tv´et og tillad mig lige at slå det fast én gang for alle; er det en kvinde du kun ser i kopuleringsøjemed, skal du afholde dig fra den slags tossestreger, da det vil indgyde hende til at slå telt op i haven og bygge rede i din tegnebog. Er det derimod en kvinde du kan se på den lange bane, er dvd aften selvfølgelig helt fint.. Udfordringen kommer når I skal vælge film, og her vil I ofte være så uenige som Morten Messerschmidt og Abdul Wahid Petersen på integrationsfronten. Dine instinkter vil sikkert fortælle dig, at du skal give efter for en sødsuppefilm, især hvis du er forelsket. Denne strategi kan dog hurtigt give bagslag, da hun forventer at du rent faktisk gider at se filmen senere, og bliver irriteret når du mister fokus og ringer til dine venner og smalltalker imens.
  • Forbrug. Pengene brænder i dine lommer! Sådan er det bare og at gemme dem til en evt. økonomisk vinter, eller til en alderdom som måske aldrig kommer, ligger ikke til os. Så skal du følge dine instinkter og brænde dem af i en hurtigere takt end de tikker ind på din konto med, eller skal du følge Chip og Chap strategien, og stable nødder i ethvert muligt gemmested? Her er jeg nok ikke egnet til at rådgive, da min strategi har vist sig mest effektiv på den korte bane. Jeg kalder den "My way", med undertitlen "Brother can you spare a dime?".
  • Kommunikation. Kvinder elsker at diskutere og veje hvert ord vi siger. De tror (fejlagtigt), at vi tænker inden vi taler, og der er en dybere mening med vores udmeldinger. Vi mænd er jo ikke så dybe, og derfor kommer vi til kort når vi bliver bedt om at forklare vores tanker og tidligere citater. "Det der var helt klart på top 10 listen over årtiets bedste blæs", tager hun ikke nødvendigvis som et ubetinget positivt udsagn, selvom det i vores verden er smigerende. Når hun vil diskutere, vil du instinktivt have lyst til at gå på kro, men her kan det betale sig at undertrykke lysten, da ingen kvinder kan lide en vatarm der lusker af med halen mellem benene. Kig hende dybt i øjnene og spørg om I ikke skal dyrke lidt forskuds "makeup sex", hvor I bare dropper meningsudvekslingsdelen og går direkte til kropsvæskeudvekslingsdittoen.

Instinkt er udledt af det græske ord "instinctus", der betyder tilskyndelse og defineres som et medfødt eller nedarvet reaktionsmønster hos en givet art.

Der har igennem tiderne været store akademiske debatter om instinkterne, kontra fornuften i det moderne menneskes handlingsmønster.

Til dem der ikke mener, at vi også er styret af vores instinkter, vil jeg bede om at tage en smut forbi "Damhuskroen", eller "Chimpansen bodega" i Tåstrup, hvor Homo sapiens instinkter, i sin mest primitive form, bliver udstillet af disse highclass etablissimenters stamgæster på en weekendnatlig basis.

Du kan forøvrigt fremprovokere dine venners instinktive udtalelser, ved at sætte en dvd på hvor Jessica Alba medvirker, og så høre dem en efter en udmelde at "hende ville de gerne knalde". Det er "føre sine gener videre instinktet" der taler. Er der en af drengene, der tilføjer "og det må gerne være sammen med hendes bedste veninde", kan du iagttage fornuftsgenet komme ind over og det er, i denne sammenhæng, en smuk symbiose.

Nå jeg smutter, jeg er nemlig ved at lave mine regnskaber og kæmper med en umanerlig trang til at, ja lad os bare kalde det, se på tallene, der skal opgives til Skat med andre briller...

Alan

1 kommentarer:

Klokken 14. juni 2009 kl. 13.20 , Blogger Vivian sagde ...

"Hør her unge mand", sagde hun med løftet øjenbryn og overbærende smil på læben "os der ER unge går da ikke på kro!"

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start