torsdag den 13. august 2009

Kun for kvinder - nu med mand!

Cosmo´s skriverkarl har snuset lidt rundt på nettet og fundet denne lille sjove artikel på B.T.´s "Kun for kvinder" sektion. Der manglede dog i mine øjne en anelse ærlighed, og derfor skrev jeg nogle kommentarer efter udsagnene. Disse kommentarer er skrevet med fed, mens resten er copypastet og kan evt. læses på http://kvinder.bt.dk/menu/kaerlighed/vis/laes/stor-undersoegelse-af-maend/.

Det vidste du ikke om det modsatte køn.
Det amerikanske mande-site askmen.com har lavet en stor undersøgelse af mænd vaner og tankegang. Se de chokerende resultater her.

Som kvinde kan det være svært at knække mændenes koder. Men nu har det store amerikanske mandesite askmen.com hjulpet os lidt på vej til at forstå det modsatte køn bedre.

Askmen.com har lavet en undersøgelse, hvor 50.000 amerikanske, engelske, australske og canadiske læsere har stemt på alt mellem himmel og jord i mandeverdenen.

Og nogle af resultaterne er ganske overraskende:

32-39 pct. synes, det er vigtigt, at kvinden underskriver en ægteskabskontrakt.- Resten har ingen penge!

35-38 pct. fortæller, at de godt kunne føle sig fristede til at være utro, men ikke ville være det.- De resterende 62-65 pct. føler sig fristede, og er det!

84 pct. synes, det er vigtigt, at en kæreste har ”konepotentiale”.- En anden gang burde I også spørge udenfor mormonkredse!

Hvis mænd kunne ændre én ting hos deres kæreste, ville 21-24 pct. ændre hendes holdning/humørsvingninger.- Det er så 21-24 pct., der har kærester med store patter og lækker røv!

91 pct. tror på ægteskab.- 9 pct. er realister!

52-56 pct. ville droppe en kæreste, hvis hun blev fed.- 44-48 pct. har allerede fede kærester!

78 pct. overdriver, når de fortæller sexhistorier til deres venner.- De resterende 22 pct. lyver decideret!

36 pct. tror på, at de har en ’soulmate’.- 21 pct. tror på julemanden og 8 pct på, at jorden er flad!

26-34 pct. bruger primært humor til at score kvinder.- Resten lyver sig bare til store biler, ditto pikke og luksusvillaer i Cannes.

10 pct. har læst kærestens e-mails og beskeder.- De resterende 90 pct. er teknologispassere, der ikke kan gå udenom kærestens password!

83 pct. ville ikke have noget i mod at være sammen med en kvinde med større indkomst end de selv. 100 pct. af disse ville foreslå den fælles økonomiske løsning!

13-18 pct. har simuleret en orgasme. 13-18 pct har været sammen med skrukke middelaldrende kvinder.

Mellem 16-26 pct. har løjet om deres antal af sexpartnere. Heraf har 0,5 pct gjort deres erobringsantal mindre!

36-43 pct. har fantaseret om kærestens veninde.- 23 pct. af disse, fik ved hjælp af lidt smiger og platuglereplikker, rent faktisk overtalt veninden til at give et blæs på toilettet!

76-79 pct. mener, at et sundt sexliv er sex flere gange om ugen, mens kun 30-33 pct. svarer, at de rent faktisk får sex flere gange om ugen.- Kun lidt under halvdelen af dem der ønsker sex flere gange om ugen, har tilsyneladende fundet sig elskerinder, så de rent faktisk har lyst til at leve op til deres sundhedsideal!

50-56 pct. ønsker deres penis større, mens 1 pct. ønsker den mindre. 1 pct. er bare SÅ fulde af pis!

9 -13 pct. har haft en trekant med to kvinder, mens 3-5 pct. har haft sex med to mænd og én kvinde.- 100 pct. har onaneret i en sok!

42-53 pct. ville fortrække en C-skål. Kun 1 pct. ville foretrække A skål.- De resterende 46-57 pct. foretrækker gi gan tis ke patter!

På spørgsmålet om, hvilken kvindelig stjerne, de er mest trætte af at høre om, svarer 39 pct. Paris Hilton, efterfulgt med 17 pct. af Britney Spears. Kun 4 pct. er derimod trætte af Jennifer Aniston.- 100 pct. orker ikke Lotte Heise, og Joan Ørting!
Læs mere om undersøgelsen på askmen.com.- Vi har vist læst rigeligt!

Af Marie Joo Kim Jensen
______________________________________________________________
Det er en gåde hvor B.T. støver dens slags artikler op, men den kære Marie Joo Kim Jensen er velkommen til at kontakte bloggen, da vi er leveringsdygtige i endnu mere naive og usaglige artikler- for den rette pris naturligvis:-)
God røv, sommer og weekend!
Alan

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start