søndag den 6. december 2009

Unusual suspects


Så blev det fremtrædende HA medlem "Blondie" skudt ned på åben gade.

Nyhederne havde deres reporter på stedet, men da studieværten spurgte det særdeles relevante spørgsmål om politiet havde et motiv til skyderiet, gik forbindelsen til den udsendte medarbejder ned, og vi nysgerrige seere kunne høre følgende replik fra værten; "Der røg forbindelsen desværre, men vi vender tilbage med et muligt motiv til drabsforsøget på det fremtrædende medlem af Hells Angels".

Da jeg slet ikke kunne regne den ud, sad jeg og ventede i stor spænding. Dog uden held, da forbindelsen ikke blev oprettet indenfor min dampbarnstålmodighedsgrænse på 1 1/2 minut.

Så jeg endte med at slukke tv´et og prøve om jeg ved hjælp af rendyrket Jedi tankekraft kunne finde frem til potentielle gerningsmænd

Det skal understreges at nedenstående mistænkte endnu ikke er sigtede, og at der kan være andre motiver og gerningsmænd, som jeg ikke har overvejet.

Let´s round up the (un)usual suspects;  • Debbie Harry. Tilbage i slutningen af 70´erne og op igennem 80´erne var Debbie Harry forsanger i new wave/pop bandet "Blondie". Rygterne vil vide at Debbie, i forbindelse med gruppens genopståen i 1998, tog en familiær snak med HA Blondie, og bad ham pænt om at stryge sit øgenavn, for at undgå at bandet blev stemplet som bikerband med dertilhørende dårlig omtale. Den anmodning efterkom HA rockeren tilsyneladende ikke, og til sidst blev det måske for meget for sanger Blondie, som tog sagen i egen hånd - igennem Rocker Blondie´s ben.
  • Håndværkere. Blondie var efter ifølge vidner iført arbejdstøj, og ikke sin HA vest. Pga. rockernes generelle mangel på stil, er det sandsynligt at han er blevet forvekslet med forhadte polske håndværkere, som ifølge de danske håndværkere stjæler deres arbejde. Nok er nok, lyder det fra de danske fagforeninger og håndværkere, og det er nok i disse kredse at synderen skal findes.
  • KAB ventelistens nr. 1. Lad os se på hvem der kunne nyde godt af, at Blondie skred i svinget... Ha´eren bor i, hvad jeg vil tro, et socialt boligbyggeri på Frederiksberg, og så ligger det jo lige for, at den person der ligger som nummer 1 på ventelisten, jo i sagens natur får den næste ledige lejlighed. Jeg siger, lad os tjekke om den karl har et godt alibi for den dag. Jeg ville ikke blive overrasket hvis vedkommende har været alene hjemme hele dagen... uden vidner til at bakke den historie op.
  • Miljøforkæmpere. Blondie´s borgerlige navn er Bent Svane Nielsen, og mellemnavnet leder naturligvis tankerne hen på Svanemærkningen, som er et miljøstempel. Der hersker ingen vel tvivl om at de fleste venstreorienterede, (og højreorienterede, og midt imellem forøvrigt), mener at mennesker som Blondie er samfundssnavs, og derfor kunne det tænkes, at nogle miljøaktivister i et anfald af rengøringsvanvid, forsøgte at fjerne en enkelt nullermand en gang for alle.
  • Hans Engel. Hells angels - Hans Engel. Sjovt at ingen efter så mange år har set forbindelsen. Mit bud er at Hans Engel, var hans (Blondie`s) engel. Et homoseksuelt parforhold, der pga. af bikermiljøets afstandtagen til bøsser, blev tysset ned. Hans Engel har måske igennem længere tid været jaloux på Blondie´s enddog særdeles gode ven Jørn Jønke Nielsen. Et vidne mener at have hørt gerningsmanden råbe følgende sætning; "Hvis jeg ikke kan få dig helt alene, skal ingen have dig". Ak den kærlighed!

Ja, der er tilsyneladende en del personer, der kunne være ude efter den gode Blondie´s skalp...

Det hele kunne også bare vise sig at være en misforståelse, hvem ved?

Det er ihvertfald ikke let at være efterforskningsleder med de odds...
Forøvrigt har Blondie nu fået sin egen vejrudsigt, hvor den står på blyregn og kuglebyge...
God vind;-)
Alan

2 kommentarer:

Klokken 8. december 2009 kl. 07.15 , Blogger Erna Lola sagde ...

Hmm..Love the thought. Synes du burde droppe blogging og kaste dig ud i mulighed A. Forfatter på "Forbrydelsen 3-538", eller B blive profiltegner for politiet. Det lyder som om der er potentiale både den ene eller den anden vej.

 
Klokken 8. december 2009 kl. 08.25 , Blogger Cosmocph sagde ...

Jeg er på både mulighed A og B, især da jeg lige har fået sidste advarsel af bloggerpolitiet, for endnu et talentløst indlæg... Somebody save me please;-)

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start