tirsdag den 27. april 2010

Lunatic-a-thon


"Mennesker er mærkelige. Tro mig på mit ord - jeg ved det. Jeg tilhører selv en fjern variant af stammen", Dan Turell.

På MSN kan man læse, at den tredje udgave af DM i onani, også kaldet Masturbate-a-thon, løber af stablen lørdag d. 29. maj i Ishøj, hvis nogen skulle have interesse i den oplysning.

Spilleriet bliver, nok ikke overraskende, afholdt i en swingerklub, og der meldes om et sandsynligvis hårdt felt i år, da flere af deltagerne er gengangere fra de to foregående år. Her blev adskillige verdensrekorder bla. i langtidsonani for mænd sat, da en utrættelig fyr hev sig i elastikken i 7 timer og 45 minutter - hvilket lyder fantastisk.... latterligt!
Det er sikkert også fyren, der har et billede af sin hånd i sin tegnebog!
Af andre discipliner kan bla. nævnes; længdesprøjt og præcionssprøjt - ieeev!

Med den slags konkurrencer i frit spil, ligger landet for tåbeligheder, om jeg så må sige, åbent, så her på bloggen imødeser vi DM i:  • Kropsudluftning. Pruttekonkurrencer er ikke et nyt begreb, men det er vist på tide at tage denne tradition op igen - jeg mener... I forhold til onani virker lidt tarmudluftning egentligt ret tilforladeligt. Kategorier; Længste, mest larmende og ildelugtende fjært, mest synkrone bøvs og prut, og anusrecitering af digte.
  • Tågesnak. De danske mesterskaber i sløret tale bliver afholdt på et værtshus i indre by. Hør hvordan niveauet tages til uanede højder i takt med indtagelsen af alkohol, hash og andre hjernebedøvende midler. Det skal bemærkes at der kræves en vis substans i deltagernes ytringer, og at det således ikke er tilladt bare at mumle, eller tale fuldstændigt uforståeligt. Disse deltagere vil blive diskvalificeret og sendt tilbage på deres respektive beværtninger, hvor de skal sidde over de næste tre omgange. Kategorier; Vrøvl på tid, fuldemandssnak med mest mulig spyt i hovedet på modtageren, og det til alle tider mest eftertragtede; "alle andre er idioter" trofæ. Bonusinfo; Til opvarmning vil Nasar Khader´s forklaring af Ny Alliance´s skattepolitik blive vist på storskærm.
  • Rygerlunger. Ryger du +60 Cecil, Kings eller andre små helsepinde dagligt, kan du være kvalificeret til at deltage i årets rygelunge 2010. Bemærk forøvrigt, at lunge her er i ental. Det skyldes, at alle dem der allerede har fået den ene fjernet, også skal have en fair chance. Kategorier; Størst nedsat lungekapacitet, mest blod i slim, samt klassikeren - Morgenhostet. Bonusinfo; Kim Larsen synger sit kommende hit; "Jeg vil skide rygeloven en lang hatfuld"
  • Samlermani. Samler du på legetøjet fra Kinder æggene, eller synes du at det er super cool at være indehaver af 8000 brugte engangslightere, burde du stille op i DM i samlermani. Kategorier; Mest omfattende, mest værdiløse, samt mest brugbare samling (sidstnævnte udgår sandsynligvis, da de fleste der gider at stille op til denne slags arrangementer, er særlinge uden noget liv).
  • Gedeknepning. Vi har alle haft tanken når vi har set en ged på græs. Der er noget sexet over sådan en lille djævel, og derfor ligger et DM i gedeknepperi lige for. Faktisk har der været tale om at holde onani marathon´et sammen med dette arrangement, da det nok er de færreste tilskuere, der kan holde fingrene fra sig selv i dette forum. Kategorier; Flest stillinger på 5 minutter, Flest mæh´er under seancen, længste tungekys, og gangbang med flest geder.
  • Arbejdsunddragelse. Ofte er de krumspring der udføres af arbejdssky elementer mere tidskrævende, end de det arbejde de prøver at undgå. Der er stort set ingen grænser i kreativeteten hos deltagerne og det gør DM i arbejdsunddragelse til en endog særdeles seervenlig begivenhed. Kategorier; Mest troværdige historie, bedst fakede fysiske skade og mest kortsigtede løgn.
  • Landsbytosserier. Dette er et event der foregår over en længere periode. Hver større by vælger deres repræsentant, og efter delkonkurrencerne, ender der med at være fire deltagere tilbage, fra henholdsvis Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. Kategorier; Højeste råb efter andre fodgængere, bænkesidning (en pendant til pælesidning), og den helt nye kategori; cafégæstchikane.
  • Dårligt ry/stil. Dette arrangement er et såkaldt duoDM, da der konkurreres i både dårligt ry og dårlig stil på samme tid. Dysten, der overvejende henvender sig til kvinder, foregår henholdsvis på Amager og Brøndby for at undgå hjemmebanefordele, da stort alle deltagerne stammer fra de bydele. Kategorier; Mest trashy stil, billigste omdømme, grimmeste sprogbrug, samt indehaver af mest Brøndby IF merchandise. Bonusinfo; Allestedsnærværende Sidney Lee vil overrække prisen for pinligste tatovering.
  • Manglende selverkendelse. DM i manglende selverkendelse kan være lidt svært at få skudt igang, da ingen af de potentielle vindere, mener at være i målgruppen. Det er et klassisk eksempel på en catch 22 problemstilling, der dog løses af at udlove (ikke eksisterende) præmier, som live optrædener på Wembley, optagelse på den kongelige balletskole eller værtsroller på tv programmer i primetime sendefladen. Visse deltagere i programmer som X faktor, får naturligvis wild card, da de allerede har bevist deres manglende selvkritiske sans til fulde. Kategorier; Mest tåkrummende performance, mest selvovervurderede og mest grinagtige interwiev.
  • Laster. Vi har alle dårlige vaner, som vi inderst inde ville ønske at vi gad tage os sammen til at slippe af med - det gider vi sjældent og derfor ligger det ligefor at stille op til DM i laster. Kategorier; Dårligste, mest bizarre, mest problematiske og bedst ignorerede last. Mest eftertragtede trofæ er dog præmien for mest latterlige undskyldning for ikke at kvitte en last, da niveauet iblandt almindelige mennesker i forvejen ligger højt.

Det siges at virkeligheden ofte overgår fantasien, og selvom jeg normalt anser mine fantasier for at være ualmindeligt langt ude, bliver jeg alligevel indimellem overrasket over, hvor mærkelige mennesker kan være....


Der er dem der ikke ser noget galt i onani, da det er sex med én du elsker, og det tilslutter jeg mig til fulde - jeg har bare ikke brug for at vise min kæreste frem på den måde...

Forøvrigt har I nok gættet, at jeg ikke vil være i nærheden af Ishøj d. 29. maj - ikke udelukkende fordi jeg synes, at onaniarrangementet lyder p... ulækkert, men også fordi jeg er blevet inviteret til en længdespytskonkurrence i Gummi Tarzanklubben.

Til jer der har tænkt jer at komme, (jeg kunne ikke lade være være) og se onani til den, i bogstaveligste forstand, store guldmedalje, vil jeg opfordre til at medbringe paraplyer og gummistøvler.

Vi ses (ikke derude)

Cosmo

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start