lørdag den 27. februar 2010

Sorte enker


En mand fra Cleveland, Ohio, led sidste sommer en meget grufuld død. Hans elskede kone valgte nemlig at sætte sig, med sine 136 kilogramme tunge krop, oven på ham efter et skænderi, og endte med at kvæle manden.
Dommeren idømte kvinden tre års betinget fængsel og 100 timers samfundstjeneste.
Det var feje hold, og vi henstiller som det mindste at vægtklasserne bliver respekteret, når kærester går i parforholdsinfight.
Det er imidlertid nok hverken første eller sidste gang, at en mand må tage tælling i den ægteskabelige boksering.
Cosmo´s blog har kigget lidt i krystalkuglen og forudser kommende sager i kategorien huspektakler m.m.  • Valby 23. marts 2010. År 2010 er dårligt nok startet før den første ægteskabsrelaterede ulykke er en realitet. Birthe Hansen er så træt af sin mands evindelige strinten rundt omkring toilettet, at hun urinerer i hans gummistøvler. Hendes bedre halvdel, Mogens Hansen, bliver næste formiddag så forskrækket da han forsøger at iføre sig sine røjsere, at han glider på klinkegulvet og slår sit haleben på vaskemaskinens tromle. Birthe Hansen er klar over, at hun har gjort i nælderne og soner sin brøde ved, de næste mange måneder, altid at have en pude klar til at lægge under Hr. Hansen inden han sætter sig.
  • Charlottenlund 2. august 2011. Efter et længere skænderi omkring temaet "what have you done for me lately" får Lisbeth Madsen lokket sin kæreste med på et shoppingmarathon i Lyngby storcenter. Carsten Madsen klarer de 6 timers pinsler med bravour, men på vej til bilen går det imidlertid galt da en muskel i hans nakke sætter sig. Hans kone frasiger sig ethvert ansvar, men foreslår at deres fælleskasse byder på behandling, og næste dag er han at finde på briksen hos den lokale thaimassør. 22 årige Dang fra Bangkok får klaret problemet ved hjælp af hårdhændet behandling, der dog afsluttes med en så happy ending, at Hr. Madsen efterfølgende jævnligt får muskelinfiltrationstilbagefald.
  • Hirtshals 8. august 2011. Irene og Mads Skovboe har haft et skænderi, og har ikke talt til hinanden i flere dage. Da det ringer på døren og Mads går ud for at åbne, står hans svigermor i døren med to kufferter i hånden og takker for invitationen. Det viser sig at Irene, for at irritere sin mand, har inviteret sin mor til at bo hos dem i de næste tre uger, og de næste 14 dage overnatter Mads på kontoret, efter et par dage med konstant bævl og bavl. Irene bliver nervøs for om hendes mand har fået sig en elskerinde, og støvler sin mor hjem en uge før tid. Da Mads vender hjem igen, har Irene lavet boller i karry med jordbærbudding til dessert.
  • Lemvig 26. februar 2012. På vej hjem fra en bingoaften, er Birthe i et fantastisk humør. Hun har vundet en frossen landkylling på fuld plade, men da hendes mand Svend sår tvivl om hendes evner som bingospiller, kommer hun i et øjebliks frustration til at kaste kyllingen i hovedet på sin mand, der er fører af deres fiat Duplo. Kyllingen ryger hårdt op i forruden og ender med at udløse begge airbags. Passagerairbaggen ødelægger Birthe´s frisure fuldstændigt og Birthe må runde frisøren næste formiddag.
  • Lolland Falster 23. december 2013. Ruth Thomsen og hendes samlever er på vej hjem fra det lokale minimarked, da Kaj bliver nødt til at stoppe bilen for at slå en streg i et nærliggende buskads. De to har forinden haft et livligt skænderi om hvilket mærke toiletpapir der skulle indkøbes, og da Kaj er godt igang med sit forehavende, ser Ruth sit snit til at sætte sig i førersædet og køre bilen hjem med Kaj panisk løbende efter sig de første 50 meter. Kaj ender med at måtte gå de 3,6 km. hjem med væskefyldte vabler til følge. Der går 9 timer før Kaj taler til Ruth igen, og sætningen; "Det bliver Lambi enkellags for resten af dit liv", siger vel det meste.
  • Ringsted 29. marts 2015. Bjarne Jørgensen ankommer på skadestuen på Ringsted sygehus med smerter i de nedre regioner, som hospitalets journaler vælger at anføre det. Det viser sig at være et slemt tilfælde af ridset glans, forårsaget af et ualmindeligt dårligt blæs fra hans kærestes side tidligere på aftenen. I den efterfølgende diskussion indrømmer hans kæreste, at hendes tanker under blowjobbet havde kredset om den taske som Bjarne tidligere på dagen havde nægtet at forære hende, men at der på ingen måde var tale om en payback aktion. Parret ses dagen efter i hed omfavnelse foran dametøjsbutikken Miss London i Ringsted.

  • Brøndby 5. maj 2017. Susanne Nielsen bliver så tosset da hun opdager, at hendes mand, Poul, har surfet porno på deres fælles pc, at hun nægter ham udgang til den ugentlige bowlingaften med kollegaerne fra værkstedet. Denne fredag aften samler drengene penge ind til lørdagens lottotrækning. En af lottoklubbens regler er, at hvis man ikke når at betale inden trækningen er man ikke med, og det kommer Hr og Fru Nielsen til at ærge sig over, da klubben dagen efter, på en af deres kuponer, har de syv rigtige vindertal og indkasserer 13.456771 kr. Susanne skyder skylden på sin mands netsurfing, og udvikler efter kort tid tics når ordene "lotto" og "bowling" nævnes.
  • Amager 9. juni. 2017. Knapt nok har Brian afleveret sit genmatriale ud over Katja´s tatoverede lænd, før hun begynder at tale følelser i et væk. Brian skulle angiveligt ved en tidligere lejlighed have kommet til at nævne, at kærestens veninde havde lige så store silikonepatter som hende. Nu føler hun det vigtigt at pointere, at det var en særdeles sårende bemærkning vel vidende, at Brian, som alle andre mænd, har hårdt brug for hvile efter sex. Brian er rutineret nok til at fake interesse, men Katja bemærker det og begynder en længere svada om alt og ingenting, imens hun forlanger at de sætter sig op i sengen. Kort tid efter falder Brian i søvn i en uheldig stilling, og om morgenen vågner han op med hold i nakken. Da Brian i forvejen har haft for mange sygedage på jobbet, bliver han fyret på gråt papir, og må en tur på bistandskontoret for at bede om godt vejr. Den vejrudsigt er dog ikke så god som ventet, og det ender med at Katja må se langt efter den tykke sølvkæde, hun ellers var blevet lovet i fødselsdagsgave.

Kvinder er nogle hårde nysere, der heldigvis sjældent er os overlegne når det kommer til fysik...

Tag dog ikke fejl!

Deres skrubelløshed mere end udjævner deres manglende muskelmasse, så vi er derfor konstant bagud på points...

Lets get ready to ruuuuuumble...

Cosmo

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start