fredag den 20. marts 2009

Homoænder

Så kunne man den anden dag læse i MetroXpres om den New zealandske blåand, der i Storbritanien kun lever i Arundel Wetland fuglereservat.

Blåænderne er udrydningstruede i GB, og derfor er alle sejl sat ind på at få fuglene til at yngle.

Det kan desværre vise sig at blive sværere end som så, da de sidste to hanner, navngivet Ben og Jerry, nemlig kun er interesserede i hinandens anderumper og således er kolde overfor bla. den underskønne hunand Cherry´s bløde kurver.

"Homoænder udrydder arten", er meget rammende, omend jeg forudser klageråb fra Radio Rosa og andre ligesindede, der kan føle sig stødt over denne titel...

Men hvis homoseksualitet i sin yderste konsekvens kan udrydde jordens dyreliv, er der mon så ikke steder i vores samfund, hvor vi kan finde denne betragtning?

En slags uovervejet langstrakt selvmord...

Jeg kunne forestille mig disse fremtidige avisoverskrifter;
 • Ærlighed udrydder ejendomsmæglere. Urban skriver; "Det er farligt tidspunkt at købe bolig nu, da ingen ved hvad vej vinden blæser. Vi opfordrer potentielle købere til at slå koldt vand i blodet, og afvente den kommende tids udvikling på boligmarkedet". Sådan endte en kendt ejendomsmægler med at blive citeret. Forinden havde boligannoncerne båret præg af en sjælden set ærlighed fra ejendomsmæglernes side. Feks. kunne denne annonce ses i Home´boligavis; "Lille 2v´er med dårlig planløsning og elendig beliggenhed. Lejligheden indeholder; Ubrugelig fordelingsgang, som fører ind til en skæv stue, der gør den næsten umulig at møblere. Sovekammer, som kun levner plads til en 1 1/2 mands seng. Gammelt slidt køkken, der er lige til at kyle i den container, du alligevel skal leje til at smide fliserne på toilettet ud i. Der er hverken loft eller kælderrum, ellers var du nok flyttet der op/ned istedet. Alt i alt, en nederen lejlighed uden muligheder og som ikke bør ses. Denne 2v´er ville være oplagt som forældrehadegavekøb.

 • Hippier udrydder militæret. BT skriver; Det startede mest som en spøg, da overkonstabel Frederik Carstensen fik lov til at male en solsikke på sin hjelm, men det greb hurtigt om sig, og snart begyndte soldaterne at tale for økologi, dialog og bløde værdier. Nu døjer forsvaret med udsendte styrker, der nægter at modtage ammunition, og synger "give peace a chance" for måbende kollegaer i de andre landes enheder. "Situationen er ved at være ude af kontrol" udtaler en skuffet B.S. Christiansen. B.S. ville gerne tage afsted og få styr på sagerne, men har ikke tid, da han skal medvirke i årets udgave af"vild med dans".
 • Poesi udrydder dødsmetalgrupper. Gaffa skriver; De kendte danske dødsmetalgrupper "SatanLucifer666" og "Burntiltanddestroy", begyndte sidste år at fortolke Tove Ditlevsen digte og det har fået deres ellers trofaste fanskare til at vende dem ryggen. Burke Larsen fra Thyborøn siger til Gaffa; "Fuck dem for hårdt, barndommens gade?? Det eneste jeg kan få det til at rime på er, at ST666 kraft...... burde have nogle seriøse flade!"
 • Etik udrydder Danske Spil. EB skriver; Ved indsættelsen af den tidligere formand for etisk råd, Peder Agger som administrerende direktør for Danske Spil, begynder en ny æra i firmaets historie. Den nye chef laver tiltag, som ikke kun er for at please de kritiske øjne der er rettet imod DS, men rent faktisk får bremset ludomanernes fremfærd en anelse. Det ender med en nedgang i indtægten på 27% og det sender DS ind i en dødsspiral med fyringer og nedjusterede lottopræmier. Da odssætterne bliver bedt om at nedsætte alle odds, bliver det for meget for de fleste oddsetspillere, der går over til de udenlandske bookmakere. Seks måneder efter sin indtrædelse, bliver Peder Agger fritstillet med samarbejdsvanskeligheder som hovedårsag. Danske Spil ønsker ikke at kommentere sagen, især fordi deres pressechef også er fyret.

 • Indhold udrydder realityshows. Berlingske Tidende skriver; Ifølge en meningsmåling fra Greens analyse, er seerne med stormskridt på vej væk fra div. realityshows. Således har "Paradise hotel" oplevet et fald på godt 76% eller 2000 seere, efter redaktionen valgte at caste semiintelligente mennesker, der rent faktisk har lidt på hjerte. Det ender med at der bliver længere og længere imellem dumme udtalelser som; "Jamen metaforer, var det ikke dem der udryddede de der dinosaurusser?", fra narcisistiske unge linselus. Med dummepadderne ude af huset, mister programmet hele sin bæredygtighed og bliver da også taget af plakaten i 2010.

 • Tolerance udrydder Hizb ut- Tahrir. JP skriver; Partiet Hizb ut- Tahrir er i dyb splittelse for tiden. Det hele startede med deres forsøg på, i PR mæssig øjemed, at udvise en smule tolerance overfor andre mennesker. Det var der et par af medlemmerne der fejlagtigt tog for pålydende, og nu går bølgerne højt, når der f.eks. diskuteres om andre folkeslag, skal have lov til at spise svinekød og tilbede deres egen Gud.

 • Stil udrydder værtshuse. Metroxpress skriver; På værtshuset "Den galende hane" i Vanløse afmonterer ejeren Svend Poulsen, i desperation sine westernsvingdøre og piller sine årsplatter ned fra væggene. "Det var jo det forbandede rygeforbud, der startede det hele", udtaler værsthusejeren og fortsætter; "Kunderne gider jo ikke at kævle bajere fra kassen, hvis de ikke må ryge massevis af smøger samtidig. Det hører jo sammen for satan...". For den galende hane, bliver det startsskuddet til en langsom død, da Svend Poulsen prøver at tilføre stedet en anelse klasse og sågar begynder at støvsuge gulvene på en jævnlig basis. Kunderne boycotter værtshuset og vender tilbage til de forskellige offentlige pladser, i skøn forening med den snes Grønlændere, der havde fået karantæne på DGH. Den tidligere ejers paniske forsøg med savsmuld på gulvene og spytbakker i krogene, kommer en postgang for sent og et par uger efter, går denne i betalingsstandsning.

 • Intelligenstests udrydder fodboldfanklubber. 24timer skriver; For at modbevise påstanden om at inkarnerede fodboldfans skulle være dummere end resten af befolkningen, besluttede Brøndby support at indføre et IQ krav på 75, for at komme denne myte til livs. Her tre måneder efter er det månedlige kontingent steget til 3500 kr, for at dække det massive medlemsfrafald og det er ikke holdbart, mener en af de tilbageværende BIF´ere, som dog ønsker at være anonym.

 • Skydetræning udrydder kriminelle bander. Politikken skriver; Da regeringen i starten af 2010, afsatte et to cifret millionbeløb til skydeuddannelse af unge kriminelle, vakte det furore i mange kredse af befolkningen. "I dag må vi sige at forsøget har været en solstrålehistorie. Der kun tre fuldgyldige medlemmer tilbage hos Hells Angels, hvor Black Cobras må stryge s´et, da banden i skrivende stund kun kan mønstre et enkelt medlem. Vi så jo hurtigt hvordan bandemedlemmerne begyndte at ramme hinanden, og det var jo en win/win situation, da ingen uskyldige har måttet ladet livet", lyder det fra chefkriminalinspektør Per Larsen. Her på redaktionen har vi talt de omkomne bandemedlemmer sammen, og kommet frem til at etniske bander har mistet 123, hvor Hells Angels er noteret for 116. I vores bog giver det 239-0.... til Danmark.

 • Selvironi udrydder numerologer. Søndagsavisen skriver; Det startede meget uskyldigt, da Hannne Peeeterssen (nu Hanne Petersen), startede på et selvudviklingskursus i forbindelse med sit arbejde. Imidlertid så hun anderledes på sit erhverv som numerolog da hun var færdig. "Jeg lærte at skue indad, stille spørgsmålstegn ved min tro og endda grine lidt af mine overbevisninger. Det tog mig tre uger at grine færdig over mine numero(u)logiske betragtninger, og siden har jeg skiftet erhverv til pomfritvender på den lokale grillbar". Hanne´s søn "Månestjerne12" overtager moderens klinik på Brønshøj torv. Telefonnummeret er forøvrigt 36nh3j679ii80. "Det er ikke let at ringe op, men har tilgengæld en pissefed energi", udtaler den nye stolte indehaver.

 • Slægtsbøger udrydder nazister. Kristeligt dagblad skriver; Da den gamle tradition med at lave slægtsbøger, får sin renæssance i stor stil, er der også forældre til nazister der synes om idéen og begynder at forske i fortidens aner. Da nazilederen Jonni Hansen har læst i sin slægtsbog, slår han efterfølgende på tromme for, at ¼ jøder er at regne som af arisk afstamning. Der ender med at opstå fraktioner, som har hver deres syn på hvornår man kan regnes som raceren og bevægelsen er i skrivende stund på vej til at løbe ud i sandet.

Vi ser indimellem at mennesker, bevidst eller ubevidst, modarbejder deres egne interesser...

Hvad der er de bagvedliggende grunde, skal vi nok have fat på psykologer og andre fagfolk der interesserer sig for, hvordan vores komplekse hjerne fungerer...

Indtil det mysterium er løst, kan vi andre se til fra sidelinjen... Indimellem med et smil på læben..

Hav en dejlig dag

Alan

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start