tirsdag den 7. april 2009

PDES/PDAS


Da min gode ven Mads, som nu er hotshot jurist i Nordea, gik på universitetet, havde en af hans faglærere skrevet dette på tavlen en dag, da de mødte til en time ;

PDES - PDAS

Det var, som han udtrykte det, alt hvad jura handlede om...
Om I vil kalde jer for fuldblodsjurister, når jeg har løftet sløret for hvad disse to forkortelser står for, må være op til jer selv, men her er løsningen...


På Den Ene Side - På Den Anden Side

Nu er det jo ikke kun i juraens verden, at det er en god idé at veje tingene op imod hinanden...

Så her er Cosmo´s "træf et valg" guide for os UNGE singlefyre...
  • Ægteskabelig status. Skal du være single eller i fast forhold? PDES; Et fast forhold føles sikkert, tørt og rart... Hmm... det var vist fra en ble reklame.. Ikke desto mindre er det også meget rammende for et fast seriøst forhold, so sue me Pampers! PDAS; Er du gået på den model, behøver du ikke at læse mere af dette indlæg, da du sikkert alligevel ikke vil have det fjerneste at skulle have sagt, undtaget måske lige motorstørrelsen på den Toyota R..syg, som I (hun) vælger at købe, da den er sååå praktisk.

  • Børn. Skal børn være en del af dit liv og hvis du har børn, skal du så overveje flere? PDES; Børn er dejlige, dejlige, dejlige (lyder jeg skruk, og kan en mand være det?), og de holder dig ung, og oppe om natten. PDAS; Med børn følger en mor, og så længe det går godt mellem jer, er alt fryd og gammen... Behøver jeg at sige mere? Det gør jeg nok alligevel... Lad mig bare lige slutte af med at sige, at delenogetsomhelstkonceptet er skabt af Lucifers spindoktor, for at drive os til vanvid. Og det er dæleme godt fundet på! Om hvordan jeg synes at vores børnedeleordning går? Glad for at du spurgte, der er ca 6 år, 11 måneder 14 dage og 21 sekunder til at den ophører i forbindelse med Annabell - but who´s counting?;-)

  • Karriere. Skal du hygge dig igennem dit professionelle liv, eller skal du gå efter en karriere med penge og prestige? Der er få som Stein Bagger der, kun i en periode ganske vist, kan gøre begge dele, hvilket betyder at du må vælge. PDES; Du har ingen deadlines at nå og opstår der problemer du ikke gider at forholde dig til, slår du bare ud med armene og siger "I´m from Barcelona", med et undskyldende udtryk i ansigtet. PDAS; Det er fedt at være lidt højere oppe i fødekæden, da det er der hvor de spændende mennesker.... Hmm.. Lad mig starte forfra... da det er der hvor du kan drive rundt med de mennesker, der er under dig og så har du en chance for, rent faktisk at få råd til din nuværende levestandard. Problemet er, at vi oftest (ubevidst) finder vores udgifter ved at regne vores indtægter sammen og derefter lægge 20 % oveni. Den justering foretager vi løbende, hvilket betyder at vi altid vil være på røven.
  • Sexuelt afløb. Er du i fast forhold, kan du springe dette punkt over, og bare fortsætte med at wanke til Kanal Kbh. når hun er faldet tidligt i søvn.. Vi har i et tidligere indlæg, rundet emnet om paven spill... masturberer, og selvfølgelig gør han det. Det er der ikke noget i vejen med, men efter at have været igennem alle tricksene med at skifte hånd og sidde på den så den virker helt følelsesløs og fremmed, begynder du at se om efter andre alternativer. Skal du have en fast veninde som du ser, eller skal du i byen hver weekend? PDES; En fast hyrdetimeveninde, det kan siges meget grimmere, har sine fordele, da du ikke behøver at drikke hende billig og fortælle hende alle dine gamle sørøverhistorier, for at komme i bukserne på hende. Hun er klar når hun kommer, eller endnu bedre, når du smutter forbi hende. Derved sparer du tid, penge og kommer endda i ordentlig tid i seng, (jep, jeg har rundet de 40). PDAS; Kvinder er redebyggere og snart vil hun have et telt slået op i haven, samtidig med at hun begynder at spørge dig, hvorfor du ikke har tid til at se hende mere end en gang hver 14. dag. Når du svarer "fordi!", vil hun prøve at få dig til at uddybe og så er det løse forhold på vej til at blive fast-og omstændigt.

  • Facebook. Skal du på Facebook eller ej? PDES; Det er jo dejligt at få kontakt med sine gamle venner og dating funktionen er da heller ikke at kimse af. Du har også mulighed for at leve din indre rockstar ud, og vise verden, at du styrer FOR vildt, som de unge siger (har jeg hørt). PDAS; Hvis din profil er åben, kan alle se dine venner og hvad du ellers laver af gøgl og gak i din fritid. De mennesker, der ikke kender dig som superxfactorstjerne, hvilket vil sige alle du kender, kan vel også smile lidt af din blingblingprofil indimellem. Jeg har en god veninde, hvis exkæreste fik på munden, det skrives PÅ MUNDEN!, ind over FB, da han valgte at lave et sidespring. Det fortjener dog et indlæg helt for sig selv. "Hell has no fury like a woman scorned".

  • Bolig. Hus eller lejlighed? PDES; Hus er et hit, da du kan holde alle de fetischfester du har lyst til uden at få helt så mange klager, som hvis du boede i lejlighed. PDAS; Der er længere til naboen, når du keder dig og får lyst til at irritere nogen i din nærhed. I en lejlighed har du din bowlingkugle til underboen, kosteskaftet til overboen, din venindes (sikkert fake)orgasmeskrig til naboen, og dit metalbaseballbat til vandrørene og ejendommens beboere i al almindelighed.

  • Ejerskab. Ejer, andel eller leje? PDES; At købe sin bolig plejer at være fornuftigt på den lange bane, og det giver, dog ikke lige pt., en god kreditværdighed at eje fast ejendom. Det er også meget sværere at smide dig ud pga. husspektakler. PDAS; En lejebolig kan du opsige med kort varsel, og du vil, i din arbejdsgivers øjne, være svær at tryne i arbejdsrelationer, da ti frie fugle på taget er... nå du ved hvad jeg mener... Du er hurtigere til at give firmaet fingeren hvis de spiller smarte, når du ikke har så meget på spil.

  • Transportmiddel. Offentlige, cykel, motorcykel, eller bil? PDES; Det er godt for miljøet, og regnskovene bliver skånet, hvis du vælger at..... Men det gør du bare ikke, og så er den ikke længere. Du har en bil og/eller en motorcykel. Du har måske endda en cykel til de solrige dage, men bus og tog er noget du kun bruger i yderste nødstilfælde, og det er som regel noget med minus parkering og +300kr i taxa. PDAS; Læste du ikke hvad jeg skrev i det ovenstående? Der er ikke nogen "på den anden side" i dette eksempel!"

  • Kæledyr. Skal du have en hund, der har ventet på dig med længsel, når du har været nede efter take away, en kat der er ligeglad med om du er hjemme, eller en pungrotte der slet ikke fatter nogetsomhelst? PDES; Kæledyr giver liv i dit hjem og har du ikke børn, kan det være rart indimellem at kaste sin kærlighed på et andet væsen. PDAS; Dyr er i sagens natur levende væsner og sådanne kræver pleje. Også dagen efter en fucked up bytur, hvor du vågner op med bræk på skjorten, og bremsespor i underbukserne. At du så finder ud af, at ingen af de efterladte kropsafgivelser er dine egne, gør ikke din dag behageligere og med en hund der står med snoren i munden og piver, kan det tage adskillige minutter før du igen falder i søvn.

  • Tattoes. Skal du have hawaiipiger op ad armene, en delfin henover maven eller måske flammer op ad halsen? PDES; De fleste kvinder kan godt lide fyre med badassattitude og selvom tattoveringer er blevet mere stuerene, giver det stadig et skær af G style. Hvad kvinder kan lide, og som forøger vores chancer på at komme på såret-det kan vi også lide. PDAS; Ofte er den ene og den anden side, blot samme argument set med andre briller, som når hun siger; "Hvis jeg får kæmpe silikonepatter og piksutterlæber, kommer jeg jo til at ligne en pornostjerne", og du ender med at stå med et forvirret udtryk i øjnene, og fortvivlet spørge; "Og???". Nogle kvinder har det med at få den slags til at lyde negativt... Men som omtalt tidligere, er det for nogle ret cool at ligne en undvegen straffefange, mens det for andre vil være en af de ting, der får dem på andre tanker.


Valg, valg valg...

Livet er fuld af dem, og at lade være med at forholde sig til dem, er også at vælge...

Så har du nemlig valgt at lade verden gå sin gang, og lade andre træffe valgene for dig...

Sig mig, har jeg ikke pegefingeren lige lovligt højt oppe her til sidst i dette indlæg?

Kan vi ikke bare aftale, at du vælger at se bort fra al lommefilosofien og så bare gøre det du er bedst til - nemlig leve dit liv, så vælger jeg at børste mine tænder... PBS... På Begge Sider;-)

Sov godt

Alan

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start