tirsdag den 13. januar 2009

Hvad hjertet er fyldt af....
Karen Margrethe oplevede ikke den store interesse fra mændenes side, på hendes lille datinghappening....Det er sjældent at jeg vælger et billede, der ikke i mine øjne preframer indlægget ganske glimrende...

Dette billede er dog en undtagelse... (Jeg er forøvrigt vild med de lange sorte hår på skambenet, eller hvad den slags nu kaldes!)

Jeg ville ikke kunne gætte, hvad der var lagt i godteposen, efter at analyseret dette hmm... særprægede billede...

Og så måske alligevel...

Mine tanker ville nok være ovre i afdelingen med forstyrrede kvindfolk og det handler dette indlæg da også om...

Hmm.. Har det egentlig ikke været en del af de foregående indlægs omdrejningspunkt?


Jo, og for at undgå at flaskehalsen kommer til at pege på mig, vil jeg skynde mig tilbage på sporet...

Her på Cosmo´s blog, har vi været igennem en masse tips, tricks og småfiflerier, med henblik på at sortere de kvinder fra, der mildest talt ikke vil give os den rigtige følelse i maven på den lange bane...Indtil videre har vi været inde over at bruge hunde og sågar lytte efter, hvad hun fortæller os....

Det er altsammen meget godt, men når det drejer sig om at undgå kvinder der er helt afsporede, kan vi ingen chancer tage...

Så hvad har du ellers af strenge du kan spille på, for at blive advaret om den slags åndelige defekter?

Hvad kan røbe om pigebarnet har nogle ting i bagagen, du bare ikke har lyst til at se blive pakket ud?

Svaret ligger muligvis i hendes telefon.

Her taler jeg selvfølgelig ikke om at du skal tjekke hendes opkaldslister... Det er moralsk forkasteligt, snagende paranoidt og det forsyner dig sikkert ikke med de oplysninger, du leder efter i denne sammenhæng.

Lån hendes mobil og gå ind under "skriv beskeder". Sæt T9 ordbogen til, hvilket den sikkert allerede er, og se hvad der gemmer sig i mobilens ordbogshukommelse...


Måske kan vi til tider være en anelse barske og hurtige på aftrækkeren her på bloggen.

Derfor vil dette indlæg blive rundere i selve konklusionen, og ikke nødvendigvis råde dig til at tage benene på nakken, når de røde lamper blinker, men bare være en anelse på vagt...

Du ved selvfølgelig bedre og reagerer hurtigt og kontant, hvis du opdager at disse ord er gemt i hendes T9 ordbog....


 • 26258325556464. Hvis ordet "ANALUDBLOKNING" kommer frem herefter, er det et vink med en vognstang om, at I sandsynligvis har forskellige seksuelle præferencer. Frem for alt.... Lad hende ALDRIG binde dig under nogen omstændigheder. Dernæst skal du måske spørge dig selv, om det er noget du har lyst til at rode dig ud i. Jeg mener.... selvom hun forhåbentlig kun ønsker sin egen krop udsat for denne nazitortur, bliver det noget værre grisseri du, endda fra første parket, bliver vidne til. Tip; Sig hellre nej tak når hun spørger dig, om du er med på "lidt sjov".

 • 364337547836. Tallet ser, indrømmet, meget uskyldigt ud, men bag det gemmer der sig fyordet "ENHEDSLISTEN". Du kan også lige tjekke for nogle af de andre "Mickey mouse" partier, men vær opmærksom på at nogle af ordene kan være inkodede i forvejen. Jeg tjekkede min egen mobil med tallene 6423726, efterfulgt af 26642623 og da både"liberal" og "alliance" dukkede op på min skærm, blev jeg en smule stram i betrækket.

 • 72336667. Lagde du mærke til de tre sekstaller? I denne sammenhæng er det ikke kun overtro... Især ikke, hvis hun er sidst i trediverne og skruk! Tip; Tjek hendes mobil allerede på vej hjem i taxaen fra Søpavillionen, hvor du mødte hende til minutter forinden. Hvis ordet "SÆDDONOR" popper op, er du meget forsigtig hvor du, om jeg må være så fri, ejakulerer din genmasse.

 • 752333397. Kan ende med at stave til "SKAFFEDYR". Jeg har intet imod at blive kaldt Tigerdyr, luksusdyr eller bare "dit dyr", efter jeg med en fejende bevægelse har ryddet køkkenbordet og hevet hende.... nå ja, I har billedet. En kvinde, der søger et skaffedyr, har ligesom kært barn mange navne.. Et pænt et kunne være "golddigger", til de mindre pæne hører - nej, det er jeg borgerdyr nok til ikke at ville skrive... Lad os bare sige, at du med sådan en kvinde i sagens natur skal passe på finanserne og at absolut alt hvad hun foretager sig, bliver leveret med økonomiske modydelser for øje - spørgsmålet er bare hvornår fakturaen ligger i din postkasse.. Ak ja, gratis sex, kan sommetider være den dyreste slags af dem alle;-)

 • 6863765644. Tallene der staver "NUMEROLOGI", ser således ud og når jeg ser på energierne i tallene, står det mig klart at 28557448 ville passe bedre. At det så også staver "BULLSHIT", er da noget af et tilfælde:-) Kvinder der tror på den slags, er sikkert naive og utilregnelige. Naivitet er der i og for sig intet i vejen med, bare sørg for at hun ikke tager store beslutninger, små beslutninger, eller bare beslutninger i hele taget. Tip; Hvis hun prøver at forklare dig noget om emnet, skal du være på forkant og sige at du skam kender alt til det, men at jeres navnes fælles værdier gør, at I ikke egner jer til at tale sammen om den slags. Til gengæld passer hendes navn fint til, at hun knæler og giver dig et 2669562... Se, det er hvad jeg kalder god tal energi;-)

 • 32648757636. Lad os nu være ærlige... Der er absolut ingen klasse over "DAMHUSKROEN", så hvis ordbogen finder frem til dette ord, kan det være en ledetråd til at hun tænder på "vognmandstilen". Når du pludselig finder dig selv siddende arm i arm med Connie og Jonnie på Vin og ølgod, mens du synger "sejle op ad åen", skal du ikke glemme at jeg advarede dig.... kammerat!

 • 845796782743. En kvinde med ordet "TILSYNSVÆRGE" i sin T9 ordbog, kan faktisk være et bekendtskab værd - alt afhængig af forbrydelsen, der gjorde hende fortjent til spjældturen, med dertilhørende social rehabilitering. Hvad nu hvis hun havde stjålet og skrællet luksusbiler, for at sælge dem til højstbydende? Ja ja, det er da forkert og alt det der, men det ville da være lidt cool med sådan en kæreste...Så ville du også føle dig lidt mere sikker på vej hjem fra Helsingør en sen nat, da hun sikkert kunne reparere hvad der end måtte gå i stykker på din bil. Tip; Det er sandsynligvis ikke noget så cool og i sidste ende viser det måske, at hun var inspirationskilden til "Malenesangen". Isåfald, hæv forsikringssummen på alle dine ejendele.

 • 567362 262248. Dette er to ord, og jeg vil råde dig til at gå efter "LORENA" for derefter prøve de næste seks cifre. Viser de sig at kalde "BOBBITT" frem, så er det nu at du skal spidse ører... For de læsere, der undrer sig over denne udmelding, kan jeg fortælle at den gode Lorena i 1993 skar sin mands penis af, imens han sov og smed den i en skraldespand nogle blokke væk fra deres fælles hjem i Virginia, USA. John Wayne, som manden hed, havde vist været lidt af en sjuft, men alligevel... Du ved aldrig om hun en aften ligger og tænker, at du vist var en anelse langsom til at benægte, at hendes røv så stor ud i de bukser... Tip; Fjern alle skarpe genstande i husstanden og sov højst med et øje lukket ad gangen.

 • 2766329 7877678. To ord igen og denne gang er det måske ikke så skræmmende, til gengæld kan ordene "BRØNDBY SUPPORT" sikkert få dine tæer til at krumme sig i skoene. Det er fint nok med kvinder der kan lide at se fodbold, og det kan de så hygge sig med, imens du foretager dig noget fornuftigt, såsom at downloade porno fra nettet eller lign. Men går de så meget op i det, at de ligefrem er med i en fanklub, kan de også finde på at male sig i hovedet og den slags. Tip; Har hendes hold tabt, hold da lige lidt igen med smarterøvsreplikkerne.

 • 75333833523. Disse tal bare ikke udløse ordet "SKEDEUDFLÅD". Skulle det alligevel være tilfældet, så fortæl hende at du har fået lidt svamp på tungen, så du og kun du, lige må tage en pause fra aktiv oralsexuddeling. Tip; Find hendes hipsters i vasketøjstøjskurven og se efter sneglespor. Du kunne jo være heldig, at hun bare havde deltaget i en smsquiz, hvor kodeordet var.... aaaaarrrrgghh, den tror vi nok bare ikke på, vel?!

 • 79956728 395273782. Har hun sendt en sms, hvor hun har brugt ordene "PSYKOPAT EXKÆRESTE", kan du være ude på dybt vand. Tip; Kig dig konstant over skulderen og gå i løsthængende tøj, så der er plads til din skudsikre vest indenunder. Øv dig desuden på at sige; "Hende der? Hende har jeg aldrig set før", det kan være at du får brug for det...

 • 2782733262. Det er nok ikke det første hun fortæller dig, men dukker ordet "SQUAREDANS" op efter, at du har indtastet disse cifre, har I sikkert forskellig definition udi, hvad der menes med at være en djævel på et dansegulv. Det skal du have i mente, hvis hun inviterer dig til en "sjov" aften i byen med hendes dansevenner... Tip; Det er nok en sti du ikke har lyst til at vandre på, så fake et ildebefindende hver gang hun spørger, indtil hun springer ud og du herefter ærligt kan fortælle hende, at det slet slet ikke holder!

Det er jo selvfølgelig også muligt at søge efter positive ord, der bare forstærker dig i din tro på, at hende her.... hun er den helt rigtige.

Jeg er nu selv igang med at finde ud af, hvordan jeg sletter en del ord fra min mobilordbog - Jeg kunne jo gå hen og møde en kvinde, der havde samme syge tankegang som jeg har...

2626

2 kommentarer:

Klokken 16. januar 2009 kl. 07.44 , Blogger Vivian sagde ...

Fedt indlæg..tak for dagens første grin.
P.S. du har stavet dit navn forkert...Anan!

 
Klokken 16. januar 2009 kl. 08.58 , Blogger Cosmocph sagde ...

Ha ha, sådan går det når man sætter sin lid til sin hukommelse i min alder... Næste gang vil jeg tjekke på mobilen efterfølgende... Med sådan en brøler passer 2626 vel meget godt - Bobo;-)
Glæder mig til at se dig;-)

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start